Nézők előtt játszott a Szilády RFC (galéria)
Sport

Nézők előtt játszott a Szilády RFC (galéria)

Nagyüzem volt szombat délelőtt a Bundzsák Dezső Sportközpontban. Három pályán volt mérkőzés, ami a drukkerek számára a legfontosabb, ezúttal már ott lehettek a nézők a lelátókon. A műfüvön és a B-jelű játéktéren a Szilády RFC fogadta a kiemelt bajnokságban a Hódmezővásárhely csapatait, a centerpályán pedig a KFC U19-es korosztálya meccselt az Izsákkal. (Utóbbi mérkőzésről is olvashatnak majd tudósítást.)

Nagyon várták már ezt a pillanatot a szülők és hozzátartozók, ismét drukkolhattak a szeretteiknek. A Szilády RFC - Hódmezővásárhely kiemelt bajnoki mérkőzésen ismét itt lehettek a nézők a lelátókon. Az U13-as korosztály a B-pályán meccselt és már az első pillanatokban látszott, hogy a gólkülönbség lesz a kérdés. Gáspár Zalán már a 4. percben bevette a vendégek kapuját, majd három perccel később ugyanő duplázott, a gól ezúttal büntetőből született. Volt még halasi helyez, de az első félidőben már nem változott az eredmény. A szünet után a 37. és 55. perc között Gáspár Zalán még kétszer, Kuklis Tamás, Ficsór Gergő és Dayan Ofek egyszer-egyszer iratkozott fel a góllövőlistára. Szilády RFC - Hódmezővásárhely 7-0.

Ezzel a mérkőzéssel párhuzamosan a műfüves arénában az U12-es korosztály csapott össze. A vezetést a vendégek szerezték meg a 11. percben, de a Szilády nagyot harcolt azért, hogy kiegyenlítsen. Ez a 24. percben Horváth Áron révén sikerült is. Öt perccel később újabb fordulat következett, közvetlenül a félidő lefújása előtt ismét a vásárhelyiek találtak be, így egygólos előnnyel vonulhattak pihenőre. A szünet után nagy elánnak vetette bele magát a küzdelembe az RFC, hajtottak a srácok az egyenlítésért, de nem sikerült bevenniük a vendégek kapuját. A vásárhelyiek viszont két lehetőségüket gólra váltották és megnyerték a találkozót. Szilády RFC - Hódmezővásárhely 1-4.