Nyolc gól az orosházi hálóban (galéria)
Sport

Nyolc gól az orosházi hálóban (galéria)

Folytatódott az U12-es és az U13-as kiemelt labdarúgó-bajnokság a húsvéti hosszúhétvége alatt is. A Szilády RFC az Orosháza csapatát látta vendégül a Bundzsák Dezső Sportközpontban. Az U13-asok mérkőzése gólzáport hozott, a fiatalabb találkozóján pedig egy jól eltalált lövés döntött.

Ideális időjárási viszonyok várták az U12-es kiemelt labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a házigazda Szilády RFC-t és a vendég Orosházát. A Bundzsák Dezső Sportközpont műfüves arénájában küzdelmes találkozó volt, ahol az első félidőben mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség. A Szilády kapufát is szerzett a szünet után, ám az orosháziak egy jól eltalált lövéssel vezetést szereztek. A folytatásban kiváló teljesítményt nyújtott a hazaiak kapusa, közben elől is voltak helyzetek, de az egyenlítés nem sikerült. Szilády RFC - Orosháza 0-1.

Az U13-as korosztály már nagypályán mérte össze erejét. A halasiak kezdtek sokkal erőteljesebben és ez gyorsan gólokban is megmutatkozott. Dayan Ofek nyitotta meg a gólok sorát, majd Gáspár zalán, Supka Ádám és Tompa Dániel következett. Harminc perc játék után már 4--0-ra vezettek a hazaiak. A folytatás szinte tükörképe volt az első félidőnek.Ficsor Gergő, Gáspár Zalán  és Kuklis Tamás duplája után alakult ki a végeredmény. A teljes képhez hozzátartozik, hogy a nyolc tallat mellett számtalan helyzete is volt a Sziládynak. Szilády RFC - Orosháza 8-0.