Ötöt lőttünk a Szarvasra
Sport

Ötöt lőttünk a Szarvasra

Öt gólt rúgott és számtalan helyzetet kihagyott a Kiskunhalasi Szilády RFC U15-ös, formálódó csapata az NB II-es labdarúgó-bajnokság első őszi fordulójában. A halasiak magabiztosan nyertek, de sokat hibáztak.

 
Elkezdődött az NB II-es labdarúgó-bajnokság az U15-ös korosztály számára is. A Kiskunhalasi Szilády RFC szombaton délelőtt, hazai pályán fogadta a Szarvast. Velez Attila formálódó csapata bizony már az első percben vezetést szerezhetett volna, de védeni tudott a vendégek kapusa.
rfc1
A halasiak játékába nagyon sok hiba csúszott, gyakran kellett tanácsokagt osztania a kispad mellől Velez Attilának. Aztán a 23. percben megtört a jég és Papdi Martin révén megszületett a vezetés. A második halasi gólra újabb negyedórát kellett várni, ekkor Papp Dominik védőről megpattant lövése alakította ki a félidei eredményt.
rfc2
A szünetben volt mit mondania mindkét edzőnek, a halasiak mestere igyekezett felrázni tanítványait. Ez úgy tűnik, hogy sikerült , mert előbb Papdi Martin, majd Bleszák Csaba is betalált. Aztán a hajrá előtt egy szép akció végén, a halasi védelem és a kapus hibáját kihasználva szépítettek a vendégek. A végére maradt még egy meg nem adott és egy megadott halasi gólt. Kiskunhalasi Szilády RFC - Szarvas 5-1 (2-0).
rfc3
Kép-szöveg: Jáger Levente