Ötöt rúgtunk a Vadkertnek
Sport

Ötöt rúgtunk a Vadkertnek

Több sebből vérezve, de lendületesen, helyenként okosan és tetszetősen focizva győzte le a Soltvadkertet a Kiskunhalasi FC a szerdán kora este lejátszott felkészülési mérkőzésen. A keret egyelőre rendkívül foghíjas, sérültek is vannak, de a tegnapi öt gólból és a mutatott teljesítményből lehet erőt meríteni.

 
Egyelőre sokkal több a távozó, mint az érkező. Ráadásul tegnap Bisztrovics Róbert is bejelentette, hogy máshol képzeli el jövőbéli pályafutását. Tápai Tibornak, a Kiskunhalasi FC edzőjének a Soltvadkert elleni edzőmeccs előtt az volt a legnagyobb gondja, hogy egyáltalán meglegyen a kezőcsapata. Ketten sérülten vállalták a játékot, az a Willy is, aki a KFC történetének első színesbőrű játékosa lehet és megmutatta, nagyon jó képességei vannak.
willie
A Vadkert bő kerettel érkezett, Hatvani Eduárdnak több alkalma is volt cserére. A mérkőzés meglepően nagy iramú volt, számtalan helyzetet és helyenként kifejezetten ötletes focit láthattak ak ilátogató szurkolók. A vezetést a halasiak szerezték meg egy mutatós akció végén, majd egy hibát kihasználva egyenlítettek a vendégek. 
kfc1
A fiatal halasi csapat ezután büntetőből megint megszerezte a vezetést, a vadkertiek akartak, de a hazaiak mindig ott lihegtek a vendégjátékosok nyakán. A szünetben Tápai Tibor további figyelmet és akaratot kért.
kfc2
Nos, a KFC a második félidőben fokozatosan fáradt, de ezt akarattal kompenzálta. Ráadásul a villámgyors Kerekes Márk és Torma Barnabás révén többször veszélyes támadást is vezettek. Egyik ilyenből született meg a harmadik és a negyedik gól is.  A vadkertiek szépíteni tudtak, de a koronát a mecsre a csereként pillanatokkal korábban beállt Modok gólja jelentette. Kiskunhalasi FC - Soltvadkert 5-2 (2-1). Van még mit csiszolni, de ezért a meccsért minden dicséretet megérdemelnek a fiúk. Többen pedig kiváló telejsítményt nyújtottak a pályán.
Kép-szöveg: Jáger Levente