Országos bajnok a Halas AC hatpróba csapata
Sport

Országos bajnok a Halas AC hatpróba csapata

Kecskemét volt a házigazdája az U14-es, és U16-os atléták országos bajnokságának. A Halas AC ismét kitett magáért, az U16-os fiú hatpróba csapat aranyérmes lett, egyéniben Szloboda Zétény, valamint Varga Kála nyert- egy-egy bronzérmet. 

A napokban rendezték meg Kecskeméten az újonc (U14) és a serdülő (U16) Országos Összetett  Bajnokságot. A rangos megméretésen ott voltak a Halas AC versenyzői is, mint Szloboda Mihály edző beszámolójából kiderült, kivűló eredményeket értek el. Az U16-os fiúk hatpróba versenyében a a halasiak győztek, az országos bajnokcsapatban Danka Gábor, Kapocs Bence, Pető Dániel és Szloboda Zétény kapott helyet. Ráadásul Szloboda Zétény egyéniben, a hatpróbában a harmadik helyet szerezte meg. Kapocs Bence 7., Danka Gábor 8. helyen végzett. Kiválóan versenyzett Varga Kála is, aki bronzéremmel gazdagodott. 

Gergely Tas az U14-esek négytusa „B” variációjában 10. helyen végzett. Szloboda Hédi négypróba „A” és Péli Réka négypróba „C” variációban a népes mezőnyben a 15. helyen végeztek  - Gratulálok minden versenyzőnek, a szülőknek külön köszönöm a támogatást. Köszönöm Szabó Dalma edzőnknek a munkáját, aki a dobók felkészítését segíti- nyilatkozta a versenyt követően Szloboda Mihály edző.