Öt gólt rúgva győzött a Szilády RFC (galéria)
Sport

Öt gólt rúgva győzött a Szilády RFC (galéria)

Az első félidőben helyzetekig jutott a Szilády RFC az U15-ös regionális bajnokság felsőházi rájátszásában a Törökszentmiklós ellen, ám a szünet után kinyílt a gólzsák is. A halasiak az öt gólos sikerükkel a tabella élén várhatják a következő fordulót.

Betegségek, sérülések tizedelték a Szilády RFC U15-ös csapatát, amely szombaton délelőtt a Törökszenmiklóst fogadta a regionális bajnokság felsőházi rájátszásában. Fodor Tamás tanítványai a nehézségek ellenére hozták a kötelezőt. Az első 40 percben helyzetekig jutott a halasi csapat, ekkor még csak érett a gól. A vendégek igyekeztek megnehezíteni az RFC dolgát, ám csak az első félidőben sikerült megúszniuk kapott gól nélkül. 

A szünet után, a 46. percben Teleki Dávid nyitotta ki a gólzsákot, majd negyedórával később Kuklis Tamás tette magabiztosabbá a vezetést. Az utolsó hét percben aztán Teleki Dávid,  majd Ficsor Gergő kétszer is bevette a törökszentmiklósi kaput. A Szilády RFC magabiztos győzelmet aratott. Szilády RFC - Törökszentmiklós 5-0. A sikerével a halasiak a tabella élén állnak.