Pécs kipipálva
Sport

Pécs kipipálva

A Kiskunmajsa elleni kiütéses győzelem után idegenben is remekelt a Kiskunhalasi UKSC. A szombat esti Sportbálon az év csapatának megválasztott keret másnap Pécsen lépett pályára bajnoki mérkőzésen, ahol frissiben bebizonyította, hogy méltó volt a városi elismerésre.

 
A Siklós elleni botlás valamint a parádés Kiskunmajsa mérkőzés után vasárnap este Pécsen lépett parkettre a Kiskunhalasi UKSC NBII-es férfi kézilabda csapata. A találkozó pikantériája, hogy a halasi gárda trénere ősszel még éppen a pécsieket erősítette, ő volt ott a házi „gólgyáros”.
 
Ezt azonban most egy kicsit félre kellett tenni. Halasi szempontból nagyszerűen kezdődött a mérkőzés. Hét perc alatt négyet „szórtak” Benkőék, csak a 11. percben tudott első ízben gólnak örülni a vendéglátó. Kiválóan játszott az UKSC, így egyre nőtt a különbség. A félidőben 8-15-öt mutatott az eredményjelző.
 
A második félidő elején aztán megtorpant a Halas és ezt kihasználták a rutinos hazaiak. Négyre, háromra, majd nem kis meglepetésre, kettőre apadt a differencia. Észbe kapott itt a Halas és végül hozta a kötelezőt a gárda. PTE-PEAC - Kiskunhalasi UKSC 21-24.
A mérkőzést hétfőn és kedden 17 órakor a Halas Televízióban megtekinthetik kedves nézőink.
Tóth István
Fotó: Jáger Levente