Pesten remekelt az RFC (frissítve)
Sport

Pesten remekelt az RFC (frissítve)

Vasárnap délelőtt az ukrán Lemberg csapatát 4-1-re legyőzte a Kiskunhalasi Szilády RFC labdarúgó-csapata, amely szombaton kezdte szereplését az ÚTE Kupán, amelyen tizenöt gárda szerepel. Tegnap a csoportmeccseket játszották, ahol kiválóan helytálltak a fiúk.

 
A Bánka Kristóf sportcenturmban zajló rangos nemzetközi kupán a Kiskunhalasi Szilády RFC is pályára lép tizennégy másik csapat társaságában. A honi élvonal utánpótlása mellett szerb, szlovák topegyesületek is elküldték a fiataljaikat. Az RFC szombaton, a csoportmeccsekkel kezdte meg a szereplését.
 
Mint megtudtuk: a Beograd ellen 1-1 volt az eredmény, ugyanez ismétlődött meg az MTK ellen is. Az Olimpia Belgradot viszont 2-0-ra legyőzték a halasiak, viszont a Csepel 4-1-re felülmúlta az RFC-t. Ezekkel az eredményekkel a Szilády a csoportjában a harmadik helyen végzett.
 
Vasárnap reggel az ukrán Lemberg ellen folytatódott a kupa, Vincze Attila edző arról tájékoztatta a Halasmédiát, hogy őket 4-1-re legyőzték a halasi fiúk. Az utolsó mérkőzésen, az FA Kapi  ellen 2-1-re győzött az RFC, ezzel három győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel a hetedik helyen végzett az RFC.
Jáger Levente
Fotó: facebook.hu