Pontot szerzett a KFC a Kiskőrös ellen (galéria)
Sport

Pontot szerzett a KFC a Kiskőrös ellen (galéria)

Az egyik dobogóesélyes, a bajnoki tabella második helyén álló Kiskőrös vendégeskedett szombaton délután a Bundzsák Dezső Sportközpont centerpályáján. A Faddikorr-Kiskunhalasi FC játéka mérkőzésről mérkőzésre fejlődik, legutóbb Lajosmizséről sikerült elhozni három pontot. A  kőrösiek pedig egy váratlan, Keceltől elszenvedett hazai vereség után érkeztek városunkba.

A legutóbbi két meccsén négy pontot szerző Faddikorr-Kiskunhalasi FC fogadta a legutóbbi két fordulóban nyeretlen Kiskőröst. A vendégek a bajnokság egyik esélyesének számítanak, a dobogót szinte mindenki már most odaadná Miskovicz Bálint együttesének. Ennek ellenére a halasiak fogadkoztak, hogy folytatják a jó sorozatukat. A találkozó elején a vendégek domináltak, Fenyvesi Kristóf vezetésével a védelmünk semlegesíteni tudta a kiskőrösi próbálkozásokat. Ha pedig valahogy eljutott a kapunkig ott volt Lengyel Péter, aki a legnagyobb védését a 34. percben mutatta be Salami fejesének hárításával. Néhány perccel korábban éppen ő volt az, aki rátaposott a halasi hálóőr kezére, amiért sárgát kapott.  Az első 45 percet kibírta a KFC.

A szünet után maradt a kőrösi meddő mezőnyfölény, ám ekkor már kevesebb helyzetet dolgoztak ki a vendégek. A KFC pechsorozata a második 45 percben is folytatódott, ugyanis már az első játékrészben is cserélni kellett sérülés miatt. A 73. percben viszont Peic Dávid, aki nagyot küzdött és remekül játszott ezen a találkozón súlyosnak tűnő sérülést szenvedett. Nem volt kontakt, valószínűleg egy rossz mozdulat okozta a bajt. Rendkívül sportszerűen, a vendégek gyúrója, Szekeres Péter is segített a halasi játékoson, akit ölben hozott le Dordevic a pályáról. Éppen Dole volt az, aki Fodor Zsombor beadásából lőtt, de elment a labda a kapu előtt. Az eredmény nem változott, a gólnélküli mérkőzés végén igen csalódottnak tűntek a vendégek. A halasiak viszont csapatként nagyot küzdve, motiváltan tartották itthon a pontot. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Kiskőrös 0-0.