Pünkösdi lovasverseny, belépés a Szabó Ervin utca felől
Sport

Pünkösdi lovasverseny, belépés a Szabó Ervin utca felől

Háromnapos díjugrató esemény helyszíne lesz Kiskunhalas május 22-e és 24-e között. A versenyt nézők is látogathatják! A Pünkösdi Országos Minősítő és Felkészítő Díjugrató Versenyen a legjobb hazai és helyi lovasok mérik össze tudásukat az ünnepi hétvégén. A lovasbázis területére a Szabó Ervin utca felőli bejáratnál lehet bejutni, a járványügyi szabályok betartásával.

A Hirling József Lovaspark első nyitott kapus sportrendezvénye lesz a pünkösdi díjugrató esemény a szezonban, amely szombattól, hétfőig tart. Az érintett városrész forgalma várhatóan élénkebb lesz. A halasi lovas aréna Fazekas Mihály utcai frontjánál a Kincsem ház kivitelezői munkái még folynak, ezért ott nem lehet belépni.

Az év első olyan díjugrató eseménye lesz, amely a közönség számára nyitott

A szervezők felhívják a látogató közönség figyelmét, hogy a lovasbázis területére a Szabó Ervin utca felőli bejáratnál lehet bejutni. A rendezők arra is figyelmeztetnek, hogy a versenyen jelenlévőkre - így a nézőkre is - érvényesek a hatályos járványügyi szabályok, amelynek betartását ellenőrzik a sporteseményen. A pünkösdi díjugrató versenyre ingyenes a belépés, a számok naponta délelőtt 9 órától késő délutánig tartanak. A versenyszámok eredményei ide kattintva követhetők!