Drámai sérülés a kispályán
Sport

Drámai sérülés a kispályán

Drámai és megdöbbentő pillanatokat élhettek át szombaton kora este, a Cel FC - Rose kispályás labdarúgó-mérkőzés játékosai, nézői. A második félidő hatodik percében Ladóczki István súlyos sérülést szenvedett, mentő vitte kórházba. 

 
Harmincegy csapat, négy csoport, hét héten át, fordulónként tizenöt mérkőzés. A rájátszással folytatódott a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokság, amely óriási csatákat, sok gólt és izgalmakat ígért. 
 
Mindjárt egy A-csoportos meccsel indult a sorozat, az egyébként kiváló játékosokból álló Kis-Itália kénytelen volt meghajolni a végső sikerre is esélyes Jóbarátok előtt. A D-csoportban a Rákóczi magabiztos győzelemmel kezdte a rájátszást. A Retro ott folytatta, ahol az alapszakaszban abbahagyta, míg a Kertváros hármat lőtt a Halaspacknak.
 
A következő három meccsen potyogtak a gólok. A Trinát négyet lőtt, egyet kapott, a Tricomp és a Retro küzdelme nyolc gólt hozott. Martinaj Bljerim egymaga nyolcszor vette be a Faddikor kapuját, a Joma nem bírt a szparisokkal felálló Top-Ár-ral.
 
Óriási meglepetésre Juhász László góljával a Szivacs legyőzte a Randevút, míg a két boltos csapat összecsapása egy-egy gólt hozott mindkét oldalon. A Sóstó kevés híján egyenlített a pörgös, jó színvonalú mérkőzésen, de a Plan-and-Bau rászolgált a három pontra.
 
A kispályás bajnokságok történetének legdrámaibb pillanatait hozta a Cel - Rose rangadó. A Rose kulcsembere, az egész mezőnyből tudásával kiemelkedő Ladóczki István a második félidő hatodik percében óriásit kiáltott és fájdalmas arccal a földre rogyott. Közelében nem volt játékos, feltehetően a lába tapadhatott le a parkettre. Mentő vitte kórházba a kiváló játékos, az első gyanú Achilles-szakadásra utal. A találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget. Több csapat játékosa is jelezte, gyors gyógyulást kíván a kispályás szezon kiemelkedő egyéniségének.
 
A Rákóczi kettes számú válogatottja szép sikert aratott egy gólgazdag meccsen, a Madosznak viszont nem sikerült lehúznia a Rollót. A nap utolsó mérkőzésén a Connextion fölényesen nyert.
 
Eredmények:
 A-csoport: Kis-Itália - Jóbarátok Bócsa 0-5 (gólszerzők: P. Szabó Zsolt 2, Szarka Roland 2, Nemanja Raicevic)
 
D-csoport: Rákóczi1 - Fortunatus 3-1 ( gólszerzők: Kis Szabolcs, László Dániel, Lavati Alex illetve Denczinger Zoltán)
 
A-csoport: Grund-Gugu FC - Retro2 1-3 (gólszerzők: Beszedics Márton illetve Szűcs Patrik, Farkas András, Gieszinger Péter)
 
D-csoport: Halaspack - Kertvárosi Grund 1-3 (gólszerzők: Krizsán János illetve Braun Márk, Németh László, Nagy Dávid)
 
C-csoport: Trinát Junior - Másnaposok 4-1 (gólszerzők: Simola Roland 2, Andóczki Attila, Miklós- Balogh Gábor illetve Rodák Zoltán
 
C-csoport: Tricomp FC  - Szilády Retro 5-3 (gólszerzők: Ferencz  György 3, Villányi József,Balázs-Piri Bálint illetve Facskó Máté, Csillag Dániel, Somogyvári Gergő)
 
D-csoport: Lever Valkom - Faddikor KFC 9-2 (gólszerzők: Martinaj Bjlerim 8, Báthori Gábor illetve Jónás Csilla, Cserenkó Szabolcs)
 
C-csoport: Szilády Joma - Top-Ár-Bácskaagrár 0-4 (gólszerzők: Varga Liviu 2, Urlauber Barnabás2)
 
B-csoport: Lottózó Randevú - Szivacs FC 0-1 (gólszerző: Juhász László)
 
B-csoport: Rolló Gazdabolt - Totya Boltja 1-1 (gólszerzők: Teremi Zoltán illetve Lázár Gábor)
 
A -csoport: Sóstó - FC Plan-and-Bau 3-4 (gólszerzők: Varga Márk 2, Szabó Kornél illetve Horváth Árpád 2, Trója Tamás, Popán Tamás)
 
A-csoport: Cel FC - Rose 1-1 (gólszerző: Koncz Zsolt illetve Ugrai Imre)
 
B-csoport: Rákóczi2 - Lindau Logistic 4-3 (gólszerzők: Döbrentei Dávid, Andróczki Máté, Torma Barnabás, Kerekes Márk illetve Benkő Péter, Baranyi Róbert, Ács László)
 
B-csoport: Rolló-Halas Kft. - Madosz 3-0 (gólszerzők: Gál József 2, Petrezselyem János)
 
C-csoport: Just for Fun - Connextion  1-5 (gólszerzők: Ürmös Szilárd illetve Bogdán Róbert, Horváth Ákos, Kovács Zoltán, Kolompár Dávid, Lengyel Szilárd)
 
Kép-szöveg: Jáger Levente