Rangadóval kezd a KFC
Sport

Rangadóval kezd a KFC

Majd' negyedévnyi szünet után rajtol el szombaton a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A Kiskunhalasi FC kemény felkészülésen van  túl, a nyitányon egy igazi rangadó vár a fiúkra. Az ellenfél az a Kecel lesz, amelyet az elmúlt hetekben, igaz edzőmeccsen, de kétszer is legyőzött Tápai Tibor csapata.

 
– Vegyes benyomásaim vannak felkészülésünkről. A vezetés, illetve a fiúk részéről azt a jelzést kaptam, hogy talán még nem is volt ilyen sorozat, amikor ilyen volt az edzéslátogatottság. Ezeknek a jelzéseknek örülök. Ugyanakkor el kell mondani, hogy voltak olyan időszakok, amikor a főiskolás, iskolai elfoglaltságok miatt kevesebben voltunk. Mindezekkel együtt azt mondom nem vagyok elégedetlen – mondta.
 
– A játékosok többségének nagyon jó volt a hozzáállása, szorgalma, volt néhány problémánk, de az érintettekkel meg tudtuk beszélni ezeket – értékelte a felkészülést Tápai Tibor. Az edző azt mondja, hogy várja a csapat már a rajtot, amely rögtön egy rangadó lesz. A Kecel jó csapat, de a tréner szerint csak a győzelem az elfogadható eredmény.
 
A felkészülés során kétszer is találkozott egymásal a két csapat, mindkétszer a halasiak nyertek 2-1-re. Persze Tápai Tibor tudja, más az edzőmeccs és más a bajnoki. – A Bogdán Robival, a Brindza Tomival és a Török Andrissal erősödtünk, a középmezőny csapatait nekünk vernünk kell idegenben és hazai pályán is. Ezek az úgynevezett hatpontos meccsek. Jobb játékot és eredményeket várok, mint ősszel – fogalmazott az edző.
 
Az A-pálya felújítása okán a találkozót a B játéktéren rendezik, az összecsapás 14 óra 30 perckor kezdődik, előtte a két egyesület utánpótlása lép a zöld gyepre.
Kép-szöveg: Jáger Levente