RFC-bronz a BD Trader Kupán
Sport

RFC-bronz a BD Trader Kupán

A Kiskunhalasi Szilády RFC 2003-as válogatottja nyerte meg a II. Szilády - BD Trader Kupa kispályás utánpótlás labdarúgó-tornát, amelyet szombaton a Buborékban rendeztek. A győzelmet a KLC-KTE II. csapata érdemelte ki egy színvonalas délelőttöt, kora délutánt követően.

 
Ismét megtelt a Buborék, lelkes szülők, edzők és nem utolsósorban nyolc csapat közel száz játékosa népesítette be a műfüves arénát, ahol a II. Szilády - BD Trader Kupát rendezték. Potyogtak a gólok, nem maradtak el a szép megoldások sem, sőt több, igen okosan és ügyesen felépített támadásnak lehetett tapsolni.
kupa
A házigazdák két csapatot is indítottak, ők a 3. helyért játszottak a selejtezőket követően. A 2003-as csapat legyőzte egy évvel fiatalabb riválisát, így övék lett a kupa bronzérme.
rfccs
A döntőben a két kecskeméti válogatott találkozott, élvezetes jó meccset játszottak a fiatalok. Végül a kettes számú csapat diadalmaskodott, egy jó hajrának köszönhetően. Az ünnepélyes eredményhirdetésen a BD  Trader tulajdonosa, Szabó Sándor és Farkas Dániel, a Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület elnöke adta át a díjakat.
Kép-szöveg: Jáger Levente