(►) Show a levegőben: emlékezetes bemutató a Rákóczi Kupán (galéria)
Sport

(►) Show a levegőben: emlékezetes bemutató a Rákóczi Kupán (galéria)

A Flip Unit Airtrack Show elvarázsolta a Rákóczi Kupa zárónapjának közönségét. A látványos bemutató interaktív volt, a legbátrabbak részesei lehettek a nem mindennapi produkcióban. A speciális talajterületen zajló show alatt a résztvevők sokkal többet voltak a levegőben, mint a földön. A taps nem maradt el.

Az 50. Rákóczi Kupa Nemzetközi Középiskolás Labdarúgótorna ünnepélyes eredményhirdetése előtt egy különleges bemutatót nézhettek meg a nézők. Ezúttal a Flip Unit Airtrack Show fiataljai varázsolták el a közönséget. Az előzetes beharangozóból tudni lehetett, hogy nem mindennapi látványban lesz része a publikumnak. Valóban nem volt túlzás az a jelző, hogy  egy világszínvonalú interaktív extrém showműsor érkezik Kiskunhalasra. Mint megtudtuk, a műsor ötvözi a freestyle akrobatika, parkour, cheerleading, valamint a torna, az akrobatika leglátványosabb elemeit.

A bemutató interaktív volt. A legbátrabbak, többek között a Tekó bajnokcsapatának tagjai, valamint a sziládys focisták is vállalták a szereplést. Őket ugrották, szaltózták át a csoport tagjai. Volt tigrisbukfenc, szimpla- és duplaszaltó, de erőművészeket megszégyenítő műsorszám is. A közönség nagyon élvezte a látványt, amit vastapssal, ovációval honorált. További részletek a Napi Mozaikban.