Sikeres lovasverseny után

Ismét benépesült a Lovasiskola.– Egy első és két negyedik hely a halasi lovasok szombati mérlege az országos B-kategóriás versenyen, azt gondolom, nincs miért szégyenkeznünk – fogalmazott gyors értékelésében Rózsahegyi Róbert versenyigazgató.

 
Több mint száz startot regisztráltak az országos versenyen, amelynek ismét Kiskunhalas volt a házigazdája. A B-kategóriás bajnokság ismét életet varázsolt a patinás intézménybe. A remek időjárás nézőket is kicsalt a lelátókra, akik több halasi sikernek is tapsolhattak. Szőke Zsófia egy első és egy negyedik, míg Kiss Evelin egy negyedik helyet szerzett. Elégedett volt a versenyigazgató, Rózsahegyi Róbert is. 
lovas1
 
– Azt gondolom a legfontosabb az volt, hogy újra versenyt rendeztünk Kiskunhalason. Bizonyítottuk, hogy fontos tényezői vagyunk a magyar lovaséletnek. A felújított melegítőpálya jól vizsgázott, a versenyzők is elégedettek voltak. Vasárnap nyugodtan várhatjuk a pónisokat, és a nézőket is. Ezen a versneyen közel húsz lovasunknak szurkolhatnak majd – mondta Rózsahegyi Róbert. A vasárnapi eseményre is díjtalan a belépés.
lovas3j
Kép-szöveg: Jáger Levente