Sikeres volt a kyokushin országos edzőtábor, amely övvizsgával zárult
Sport

Sikeres volt a kyokushin országos edzőtábor, amely övvizsgával zárult

Festői környezetben zajlott a 25. Országos Kyokushin Karate edzőtábor, amelynek helyszíne Gyula volt. A kiskunhalasi Horváth A. Lajos, aki az Oyama Karate Kyokushin Hungary elnöke, örömmel számolt be arról, hogy több kiskunhalasi és jánoshalmi karatéka teljesítette sikeresen az övvizsgát.

Már 25. alkalommal tartották meg országos edzőtáborukat a kyokushin karatésok. A helyszín ezúttal Gyulán volt, ahol ideális körülmények, festői környezet várta a résztvevőket. A  kiskunhalasi Horváth A. Lajos, aki a Oyama Karate Kyokushin Hungary elnöke azt mondta, hogy az együtt eltöltött 5 nap jó alkalmat teremtett a technikai hibák kijavítására. Bemutatót is tartottak a Gyula Várfürdőben, amely nagy sikert aratott.

A tábor övvizsgával zárult, amely kőkemény próbatételnek számít. A Kiskunhalasi Küzdő-és Szabadidősport Egyesület karatékái közül többen sikeresen vették az akadályt. A kiskunhalasi Bagó Dóra 10.kyu, Nagy Attila 7.kyu, míg a jánoshalmi Fekete Bence 9.kyu, Gyetvai Donát 9.kyu, Kisföldi Zsolt Kevin 9.kyu, Frittman Márk 8.kyu, Kancsár Martin 8.kyu, Papp Dávid László 7.kyu, Pelikán Ákos Tamás 7.kyu, Bretyka Andor 5.kyu fokozatot ért el.