Sportkalendárium: 2014. április
Sport

Sportkalendárium: 2014. április

Milyen is volt a sportéletünk 2014-ben? Kik voltak a kimagasló egyéniségei az egyesületeknek? Gólok, emlékezetes pillanatok, feledhetetlen események, örömök, bánatok, érmek, kupák, sikerek, kudarcok. A Halasmédia fellapozza a 2014-es sportkalendáriumot, ezúttal április következik.

 
A kiváló mesteredző, Zsiga Gyula szivacskézilabda-edzést tartott Kiskunhalason, amely azért is jelentős, mert ilyenre még nem volt példa a városban. Az UKSC is szorgoskodott, igaz ők vereséget szenvedtek a remek erőkből álló Kalocsától.
014uksc
Örömet okozott viszont a Tápai Tibor edzette Kiskunhalasi FC, amely legyőzte 2-1-re a Soltvadkertet a megyei örökrangadón. Érdekessége volt a meccsnek, hogy a vadkerti kispadon az a Kis Péter ült, aki majd hónapok múlva éppen Tápait váltotta a KFC edzői székében.
kfc
Feltámadtak a Halasi Csillagok. A legendás cigány focicsapat tiszteletére egy tornát rendezett az idén huszadik szülinapját ünneplő kisebbségi önkormányzat.
csillagok
Április a torna hónapja volt. Előbb a diákolimpián remekeltek a halasi iskolák. A Fazekas Mihály Általános Iskola már „régi motorosnak” számít, viszont a Bibó István Gimnázium másfél évtizedes történelme  alatt most először állított ki tornászcsapatot, országos hatodik helyet szerezve.
bbitorn
A Fazekas Olimpia és a nemzetközi DKMT Kupán azt igyekeztek a megjelentek bizonyítani, hogy lehet jövője a magyar tornának. Bizton állítható, hogy több tehetség is megmutatta már tudását a két rangos versenyen.
fazekasolimp
A Halasi Box Club versenyzője a válogatott mellett egy olasz klubcsapatban is bemutatkozott. Kozma Anita, aki nem mellesleg képzőművésznek tanul megmutatta a talján lányoknak is, hogy milyen félelmetes öklei vannak.
kozmaanita
Jáger Levente visszatekintője