Sportkalendárium: 2014. június
Sport

Sportkalendárium: 2014. június

Milyen is volt a sportéletünk 2014-ben? Kik voltak a kimagasló egyéniségei az egyesületeknek? Gólok, emlékezetes pillanatok, feledhetetlen események, örömök, bánatok, érmek, kupák, sikerek, kudarcok. A Halasmédia fellapozza a 2014-es sportkalendáriumot, ezúttal június következik.

 
Szinte nem volt olyan hét, amikor ne írhattunk volna a halasi úszók pazar eredményeiről. Az ország csodájára jár a sportolóink teljesítményének, pláne mikor megtudják, hogy milyen körülmények között edzenek Novotny Attila tanítványai. Ezúttal hét aranyérmet szereztek az úszók, ebből Juhász Adél egymaga ötöt vállalt. 
ifi csapat 2014
Egy halasi lány, Orbán Dóra angol bajnoki címet nyert kézilabdában. A London Angels színeiben játszott, gólokat lőtt, így csapattal együtt a magasabb osztályú szereplésre készülhetett. Zseni Laci és Szipán Sanyi ismét megszervezte a hagyományos öregfiúk kézilabdatornát, amelyen a házigazdák bronzérmet nyertek.
023öregfiúkA Kiskunhalasi Szilády RFC évzárója formabontó módon a református templomban volt. Ott adták át az érmeket többek között a Kölyökligában remeklő csapatnak is. Az egyesület létszáma folyamatosan gyarapszik, már elérte a százötven főt.
025csapatbronzérem
Tízmillió forintból fejlesztették a városi sportpályát. Megújult a centerpálya gyepe, automata öntözőberendezést kapott a gyep. Az ünnepélyes avatón Bányai Gábor országgyűlési képviselő, valamint Losonczy László, a megyei szövetség igazgatója mondott köszöntőt. A srácok pedig a Virág István Kupával ténylegesen is átvették az új játékteret, amelyet előtte hónapokig nem lehetett hazsnálni.
sportpj
Kiskunhalason edzőtáborozott a katolikus iskolák labdarúgó válogatottja, amely a bécsi világjátékokra készült. A csapatban nyolc tekós játékos is helyet kapott, edzőként pedig ott volt Dózsa Zsolt. A csapatot meglátogatta Finta József plébános és Téglás László igazgató is.
katvbcimRemek időjárási körülmények között rendezték a Gyura István Horgász Emlékversenyt. A helyi halvadászok egyik legjelentősebb megméretése ez, a sikerhez bizony nem volt elég néhány sneci. A győztes egyébként Petrács Krisztián volt (címképünkön), aki méretes amurokat emelt ki a Sóstóból.
horgaszok1
Jáger Levente visszatekintője