Sportkalendárium: 2014. november
Sport

Sportkalendárium: 2014. november

Milyen is volt a sportéletünk 2014-ben? Kik voltak a kimagasló egyéniségei az egyesületeknek? Gólok, emlékezetes pillanatok, feledhetetlen események, örömök, bánatok, érmek, kupák, sikerek, kudarcok. A Halasmédia fellapozza a 2014-es sportkalendáriumot, ezúttal november következik.

 
Az úszóink megint gondoskodtak arról, hogy külön fejezetet kapjanak a novemberi visszatekintőnkben. Huszonkét érmet szereztek, ráadásul Juhász Janka akkorát versenyzett, hogy bizonyos Hosszú Katinka mögött csupán csak másfél másodperccel maradt el. Katinka idén az év sportolója volt és egy ékszerboltnyi aranyat nyert a nemzetközi megméretéseken. Ebből is látszik, hogy a halasi úszók rég kinőtték már a 19 méteres medencét.
uszok
Dömping volt a fociban, az utolsó pályabarát hónapban sajnos a Kiskunhalasi FC újabb súlyos vereségei okán bosszankodhattunk. Viszont a rangos országos sorozatban, a Kölyökligában remekel a Szilády RFC. A halasi fordulóban (címképünkön) szép góloknak, megoldásoknak örülhettünk pláne úgy, hogy mindez a hazai csapatokhoz fűződik. Örömteli az is, hogy a labdarúgó szövetség tehetségkutatója, az OTP-Bozsik Programból talán kikerülhetnek olyan focisták, akikre a jövőben egy ütőképes válogatott alakulhat.
bozsikbe
Visszatért a kézilabdapályára Tápai Szabina. A kiskunhalasi születésű válogatott anyai örömök után az NB I/B-s Vasas hívó szavára öltött szerelést. Elmondta, hogy hiányzott neki a sport és célja az, hogy a magasabb osztályban is megmutassa, tudása mit sem kopott az elmúlt hónapokban.
tapai bemutakozasc
Interjút adott a Halasmédiának Kozma Anita válogatott bokszoló, aki nem mellesleg képzőművésznek tanul. A beszélgetés apropóját az adta, hogy a tehetséges öklöző a Halasi Box Club után várhatóan a KSI-ben folytatja pályafutását. Az interjút itt olvashatja el. 
047anita
És számomra kedves emlék a végére. Az Old Boys és Girls Tornaversenyen az A betyárját! fantázianevet viselő csapatunk, a társaim remek teljesítményének köszönhetően harmadszor is országos bajnoki címet nyert. Külön öröm volt számunkra, hogy a vándorserleget Guczoghy György egykori kiváló válogatott tornásztól vehettük át. 
oldlevkeJáger Levente visszatekintője