Sportkalendárium: 2014. október
Sport

Sportkalendárium: 2014. október

Milyen is volt a sportéletünk 2014-ben? Kik voltak a kimagasló egyéniségei az egyesületeknek? Gólok, emlékezetes pillanatok, feledhetetlen események, örömök, bánatok, érmek, kupák, sikerek, kudarcok. A Halasmédia fellapozza a 2014-es sportkalendáriumot, ezúttal október következik.

 
Rendhagyó módon, nyárias időben rendezte a Szilády RFC a hagyományos kupáját, négy korosztályban. A szépszámú nézősereg előtt, jó meccseket vívtak a csapatok, a legeredményesebb iskola ezúttal a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Szakközépiskola és Gimnázium volt. 
tekóbajnokok
Néhány napra hazatért ifj. Szegedi Gábor, aki nem sokkal korábban apja nyomdokaiba lépve a Hősök terén mutatta be pusztafogatát a Nemzeti Vágtán (címképünkön). Gábor elmondta, hogy Norvégiában él, dolgozik, szerepelt többek között a Ben Hur színpadi változatában is, ahol a főhőst alakította. (Az interjú itt található.) A Készenléti Rendőrség lovasai megint itt edzőtáboroztak, Tuska Péter pedig egy romániai versenyen ért el első helyezést.
Tuska Péter - Ben Bendegúz
Edzőt váltott a Kiskunhalasi FC: Tápai Tibort Kis Péter követte a kispadon. Az új tréner nem ismeretlen a csapatnál, több játékossal korábban is dolgozott. Most már csak az eredmények hiányoznak a csapatnál...
kispeti
Tizedik alkalommal rendezték meg a Rex Terra Kupa táncversenyt, a Sport az Esélyért Egyesület aranyérmet nyert Tornalján, egy nemzetközi focitornán. Sporthoz méltatlan körülmények között kapott ki 5:4  arányban a Halasi Tenisz Club a feljutásért vívott idegenbéli meccsen. A halasiak megóvták a találkozót. Első alkalommal rendezte meg a Csipke Hotel október 23-án azt a sakkversenyt, amelyet Lovas Dániel nyert meg.
044sakkbajnok
Jáger Levente visszatekintője