Sportoló vagyok, az voltam és az is leszek!
Sport

Sportoló vagyok, az voltam és az is leszek!

Újabb elismerést vehetett át Glavákné Váradi Krisztina. A kiskunhalasi születésű atléta Szentesen érdemelte ki az év sportolója kitüntető címet. A díj kapcsán a közösségi oldalon osztotta meg gondolatait Kriszti.

Mi, halasiak is nagyon büszkék lehetünk Glavákné Váradi Krisztinára. Nemcsak szülővárosa, hanem most már Szentes is hálás azért, hogy a kiváló atléta mindig a maximumot hozza. Kriszti megmutatta, hogy a sport- és a civil karrier szorosan összefügg, mindezek mellett boldog családi életet is lehet élni. Glavákné Váradi Krisztina lett az év sportolója Szentesen, a díjat mosta vette át. Ennek kapcsán osztotta meg gondolatait a közösségi oldalán. 

- Egy lány voltam, egy alföldi kisvárosban. Jó tanulóként, 2005-ben belekostoltam az atlétika világába. A tanulás mellett folyamatosan jártam edzésekre, versenyekre. Amikor más péntek este bulizni ment, én pihenni, hogy a következő napi versenyre, vagy éppen a jövőheti edzésre készen álljak. Sosem csúsztam meg. Mindig tudtam, mit akarok, hogyan osszam be az időmet, hogy ami tényleg fontos az meg legyen. Többszörös országos bajnoki cím, európa- és világbajnoki döntős helyezés lett a belefektetett energiám jutama.

Nő lettem. Tanulást, kariert választottam. Egyetemre mentem, de mellette edzettem. Nem hagytam abba. Küzdöttem. Továbbra is jó tanuló és jó sportoló voltam. Az ország élvonalában voltam a sportágamban.

16 évvel azután, hogy először dobókörbe álltam anya lettem, feleség. 2 diploma van a kezemben, egy sporttól független karier. Olyan ember lettem, aki szereti a munkáját. Szereti a férjét és a lányát. A mai napon az év sportolója lettem. 16 év alatt minden, de közben semmi sem változott. Sportoló vagyok, az voltam és az is leszek. 16 éve a sportban - fogalmazott Krisztina.