Sportos gyermeknap a halasi bokszolóknál (galéria)
Sport

Sportos gyermeknap a halasi bokszolóknál (galéria)

Több hónapnyi kihagyás után térhettek vissza a gyermekek a Halasi Box Club-hoz. Ez látszott is a kislányokon és a kisfiúkon, akik hihetetlen energiával vették birtokba a légvárat és vettek részt a különböző játékokon, kézműves foglalkozásokon.

Már több alkalommal bemutattuk a Halasi Box Club legifjabb tagjait, az ovisokat, akik játékos formában igyekeznek elsajátítani a sportág alapjait. Az ő esetükben persze a legnagyobb hangsúly azon van, hogy mozogjanak egy jót. Az elmúlt hónapokban a járványhelyzet nem tette lehetővé, hogy önfeledten sportoljanak egyet az általuk is szeretett edzőteremben. A gyermeknap felé közeledve és a szigorítások enyhítésével újra együtt lehettek társaikkal a Szent Imre utcában.  

- Nem volt könnyű az elmúlt hetekben. Versenyzőink bejárhattak edzésre, de hiányoztak a legkisebbek, akik megtöltötték a termünket. Jó volt látni őket, még számomra is hihetetlen volt az energia, amivel birtokba vették a légvárat. Lehetőség volt kézműveskedésre is, népszerű volt a csillámtetkó, azt hiszem, kellemes délelőttöt tölthettünk el együtt - fogalmaztott Varsányi Vera, a Halasi Box Club elnöke.