Stúdió 2000 TSE: bajnoki siker Békéscsabáról
Sport

Stúdió 2000 TSE: bajnoki siker Békéscsabáról

Nem telik el hétvége táncversenyek nélkül és nincs olyan hétvége, hogy e táncversenyeken ne érnének el szép sikereket a Stúdió 2000 TSE párosai, vegyes párosai. Advent első hétvégéjén, külföldön, Romániában jártak a stúdiósok, idehaza pedig az év utolsó országos bajnokságán, Békéscsabán táncoltak. A Viharsarokból bajnoki arany és ezüst is jutott a halasi egyesületnek –tudta meg szerkesztőségünk Juhász Ágnestől, a klub művészeti vezetőjétől. (címképen, az első helyen Kabdebó András és Stoye Vivien)

Hosszú, versenyekkel teli évet tudhatunk magunk mögött, és még messze nincs vége - kezdte mondanivalóját Juhász Ágnes, a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője. Idehaza és külföldre is utaztak táncolni párosaink november utolsó hétvégéjén.  Külföldön, Romániában november 26-án, nagyszerű eredmény született a Temesváron megrendezett Latin World Openen.

A bajnok páros Kabdebó András és Stoye Vivien a Stúdió 2000 TSE vezetőivel, Tóth Szilárddal és Juhász Ágnessel

Temesváron nyolcvanegy páros sereglett össze a világ táncos mezőnyéből, köztük Raul Szabolcs /Stúdió 2000 TSE/ és Markó Virág /Medalion/. A Constantin Jude Sportcsarnokban rendezett nemzetközi versenyen Szabolcs és Virág a 35. helyen végeztek. Ugyancsak Temes megye székhelyén egy másik vegyes párosunk Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura /Stúdió 2000 TSE/ egészen a középdöntőig táncoltak, és ott a 9. helyezést érték el. Miha és Laura, talán korábban már mondtam, gőzerővel készülnek a hamarosan megrendezésre kerülő világbajnokságra, amelyre december 10-én Bécsben kerül sor.

Felméri István és Balázsi Edina a dobogó második lépcsőfokán

Idehaza, Békéscsabán rendezték az év utolsó országos bajnokságát, a B-A-S Osztályos Országos Társastánc Bajnokságot és a Senior Open Országos Bajnokságot. A B latin táncok osztályában volt érdekelt egyesületünkből, Hegedűs Dávid és László Kata. Párosunk a 10. helyen zárt. Másik párosunk, Kabdebó András és Stoye Vivien (címképen) viszont elérte a hőn áhított célt, a B kategória országos bajnokai lettek.

Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura /Stúdió 2000 TSE/ tánc közben

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban rendezett versenyen táncparkettre lépett egy harmadik párosunk is, még pedig a szenior kategóriában. Felméri István /Goldance/ és Balázsi Edina /Stúdió 2000 TSE/, az open senior III standard táncokban remekeltek, ahol a második helyet fejezték be a versenyt és ezüstéremmel gazdagodott éremgyűjteményük. Gratulálunk valamennyi versenyzőnknek - zárta tájékoztatóját Juhász Ágnes.

Raul Szabolcs és Markó Virág a romániai verseny után

Képek: Stúdió 2000 TSE