Stúdió 2000 TSE: kiváló szereplés a XVI. RexTerra kupán (galéria)
Sport

Stúdió 2000 TSE: kiváló szereplés a XVI. RexTerra kupán (galéria)

Egész évben járják a táncversenyeket itthon és külföldön a pro urbe díjas Stúdió 2000 TSE sportolói és szebbnél szebb eredményeket érnek el a különböző szintű versenyeken a halasi székhelyű klub párosai. Egy évben egyszer, már tizenhat esztendeje Kiskunhalasra hozza a klub a legjobb magyar párosokat a RexTerra kupa keretében és velük együtt mutatkoznak be versenyszerű körülmények között a hazai publikumnak. A tegnap történt XVI. RexTerra kupát Juhász Ágnes művészeti vezető értékelte.

Egy fantasztikus napon vagyunk túl. 260 nevezés érkezett, ami óriási megtiszteltetés a rendezőknek. Egyesületünk versenyzői is nagy odaadással készültek, és próbálták a legjobb formájukat mutatni a szövetség által delegált pontozói panelnek – közölte a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője, Juhász Ágnes.

A hazai csapat képviseletében 21 páros indult, sok-sok döntős, érmes helyezést értek el,de természetesen voltak, akiket csalódás ért. A további hetek, hónapok majd az értékelésekkel, illetve további versenyekkel, edzőtáborokkal telnek, hiszen minden verseny egy úgy esély, nincs megállás, dolgozik tovább a Stúdió 2000 TSE.

Meg kell említenem az egyesület utánpótlás szakosztályát, akik szuper kis bemutató keretében bizonyították, hogy van jövő. Óriási köszönet a támogatóinknak, a szülői segítségeknek. Aki ott volt, láthatta, hogy egy óriási csapatmunka eredménye volt a XVI. RexTerra kupa.

A XVI. RexTerra kupán történtekről a Halas Televízió hétfői híradójában és a csütörtöki Kultúrkép című magazinjában is láthatnak további részleteket olvasóink, nézőink. A XVI. RexTerra kupa részletes eredményeit ide kattintva találják olvasóink.

Képek: Anda Péter