Stúdiós aranyeső az ünnepek előtt
Sport

Stúdiós aranyeső az ünnepek előtt

Az év utolsó klubközi versenye zajlott le Csömörön, december 17-én, ahová szép számmal érkeztek meg a Stúdió 2000-t képviselő párosok, és a nap folyamán szebbnél szebb eredményekkel gazdagították az év éremgyűjteményét – jelentette szerkesztőségünknek Juhász Ágnes a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője. (címképen: Milán és Karina az első helyen, Miklós és Lotti a második helyen)

Már nagyon az év végét járjuk, de a versenyzési kedv töretlen a csapatban – tájékoztatott Juhász Ágnes művészeti vezető. Csömörön jártak táncosaink a hétvégén, ahol tisztességes és a karácsony közeledtéhez méltó módon, kiváló eredményekkel ajándékozták meg klubunkat a párosok. Pudmer Bence és Gábor Eszter  E  junior I standard és az E junior II standard kategóriákban 3. helyezést, a latin táncokban elődöntős helyezést értek el. Salétros Nándor és Rácz Lívia  E ifjúsági standard táncokban 3.,  E felnőtt kategóriában a 6. helyezést szerezték meg. Nagy Nikol, a D szóló latin táncokban elődöntős helyen végzett.

Patkoló Ferenc és Boros Brigitta az első helyen

Patkoló Ferenc /Bonton/ - Boros Brigitta /Stúdió 2000/  E senior I. latin táncokban aranyérmet szerzett, majd a felnőttek között a hatodikak lettek.  Tóth Marcell és Patai Maja a D  ifjúsági standard táncokban mutatott jó formát és a 3., C ifjúsági latin táncokban 9., a D felnőtt standard osztályban az 5., és a C felnőtt latin táncokban szintén az ötödik helyet szerezték meg. 

Nyári Kristóf és Fehér Janka a harmadik helyen

Nyári Kristóf és Fehér Janka E  ifjúsági latinban a harmadik, majd a felnőttek között szintén bronzéremmel fejezték be a versenynapot. Almási Bence és Almási Réka C ifjúsági standard 6.,  a C felnőtt standard táncokban szintén a hatodik helyet értéke el, majd a latin táncokban elődöntős helyezéseket szereztek. 

Pudmer Bence és Gábos Eszter a harmadik helyen

A nap legmagasabb osztályában, a „B” kategóriában két párosunk remekelt. Szászkay Miklós és Börcsök Lotti, a B ifjúsági standard táncokban a negyedik, a latin táncokban a második lettek. Máté Milán és Kovács Karina zárta legszebben a versenyévadot, ők mind a standard, mind latin táncokban a B osztályban végig első helyezést szereztek, így négy aranyéremmel lett gazdagabb klubunk ezen a napon. Szívből gratulálunk a párosoknak és kívánunk mindenkinek boldog karácsonyt a Stúdió 2000 vezetősége és táncosai nevében – zárta közleményét a művészeti vezető.

Képek: Stúdió 2000 TSE