Stúdiós érmek, helyezések a Botafogó Kupán
Sport

Stúdiós érmek, helyezések a Botafogó Kupán

Május 14-én rendezték a Botafogó Kupa táncversenyt Budapesten a Kozma István Sport-, és Rendezvényközpontban. A rekordszámú nevezett versenyzők között Stúdiós párosok is parkettre léptek. A pro urbe díjas kiskunhalasi táncműhely versenyzői szépen helytálltak. Arany, ezüst, bronzéremes és kitűnő helyezések jelzik, hogy jó munkát végeznek a klubban. (címképen: Balázs Vince - Dányi Dorka, középen Juhász Ágnes, Boros Csenge - Nagy Bence)

Már reggel kilenckor parkettre lépett a legfiatalabb korosztály, és éjszakába nyúlóan tartott a rendezvény – közölte szerkesztőségünkkel Juhász Ágnes, a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője. A korai kelés szép teljesítményt hozott ki a Sebestyén Olivér és Juhász Lola párostól. Az E gyermek II. latin táncokban a 4., a juniorban csoportban az 5. helyen végeztek.

Sebestyén Olivér és Juhász Lola a 4. helyen

Rácskay Botond és Kiss Lara páros az E ifi latin táncokban és a felnőtteknél is a 10. helyet szerezték meg. Máté Milán és csordás Róza D junior I. latinban az 5. helyen, standardben a 6. helyen, míg az egyel idősebbek között most nem jutottak döntőbe. Balázs Vince és Dányi Dorka D junior II standard versenyben a bronzérmet érdemelték ki.

Nagy Bence és Boros Csenge az első helyen

Nagy Bence és Boros Csenge négy kategóriában mérettette meg magát. E junior II standardben a 6., a D junior II standardben 9., a D junior II latin táncokban a 3.,majd a D ifi latinban az aranyérmet ítélte oda részükre  a zsűri. A Fejes Botond /Goldance/ és Dányi Vivien páros a C ifi latin táncokban 19., míg a felnőttben a 12. lett. Raul Szabolcs és Markó Virág"A" felnőtt latinban a második helyért járó ezüstérmet kapták a nyakukba.

Máté Milán és Kovács Karina az ötödik helyen

Ez a nap, a legnagyobb állóképességet, és kétségkívül rendkívüli fizikai megterhelést kívánt Máté Milán és Kovács Karina versenyzőinktől. A legnépesebb mezőnyökben indultak. A C ifjúsági standardben a 6., felnőttben a 8. helyen végeztek, az ifi latinban, majd felnőtt latinban is döntőbe jutottak, és ott mindkétszer az 5. helyen végeztek.

A párosnak összesen kilencszer kellett verseny parkettre lépniük, és a maximumot teljesíteni mind standard, mind latin táncokból. Jövő héten táncosaink nemzetközi versenyekre, illetve itthon, a Lászlóvill Kupára utaznak. Szívből gratulálunk a párosoknak - zárta nyilatkozatát a művészeti vezető.

Képek: Stúdió 2000 TSE