Studios ranglista és külföldi eredmények
Sport

Studios ranglista és külföldi eredmények

Hajdúnánáson rendezték meg június 5-én a versenytánc ranglista sorozat következő állomását, ahol ifjúsági –felnőtt, junior standard és senior latin kategóriákban mérték össze tudásukat a párosok, közöttük a Studio 2000 TSE sportolóival. A ranglista versenyek mellett több klubközi versenyen is parkettra léphettek a halasi klub párosai. A versenyzési kedv nem lankadt –közölte a Studio művészeti vezetője, Juhász Ágnes.

A Studio 2000 TSE-t hét páros képviselte, szebbnél szebb eredményekkel térhettek haza versenyzőink – nyilatkozta örömmel a klubvezető. Nagy Bence és Boros Csenge  E junior I és E junior II latinban is második helyezett lett.

Nagy Bence és Boros Csenge a 2. helyen

Ábrán Dominik /ZuglóDance/ és Dányi Vivien C junior II latinban és C ifjúsági latinban is a döntő 5. helyezését érte el. Raul Szabolcs és Markó Virág /Medalion/ B felnőtt latinban ezüstérmes lett, majd az esti felnőtt latin Ranglista versenyen a selejtezőből nem lépett tovább. A senior latin ranglistaversenyen Krizmanics Ferenc és Máriné Patton Klára /Soldance/ bejutott a döntőbe, ott a hatodik helyre értékelte a zsűri.

Ábrán Dominik és Dányi Vivien az 5. helyen

A nap egyik legszebb eredménye Kiss Zsombor és Albert Emma /Szigo/ eredménye, a junior standard ranglista 1. helyezését szerezték meg. Az ifjúsági – felnőtt latin Ranglistaversenyen Szabó Ádám és Csofcsics Csenge bejutott a döntőbe, és ott az ötödik helyen végzett,  Miha Zerjav /Spirit/ és Karcagi Laura (címképen) pedig az ezüstérmet szerezte meg.

Krizmanics Ferenc és Máriné Parton Klára a 6. helyen

Külföldön is helytálltak a Studio 2000 TSE párosai – tudatta Juhász Ágnes. Június 6-án Szerbiában /Cacak/ rendeztek WDSF open nemzetközi táncversenyt, ahol Kiss Zsombor és Albert Emma /Szigo/ a nemzetközi junior II-es standard mezőny döntőjébe jutva,  a hatodik helyet szerezte meg, latin táncokból a középdöntő 9. helyét.
Zilahi Szabolcs és Gede Andrea /Claudius/ a nemzetközi felnőtt latin versenyen a 16. helyen, míg Popovics Richárd és Juhász Zsófia a 21. helyen végzett. Richárd és Zsófi a latin rising star mezőny ezüstérmesei lettek. Gratulálunk és a jövő hétvégét a halasi közönségnek szenteljük, hiszen aki szereti a táncot, most élőben élvezheti az egyesület táncosainak előadásait – zárta nyilatkozatát Juhász Ágnes.

Képek: Studio 2000 TSE