Súlyos vereség Békéscsabán
Sport

Súlyos vereség Békéscsabán

Békéscsabán szerepelt a hétvégén a Kiskunhalasi Szilády RFC az NB II-es labdarúgó-bajnokságban. Az U14 súlyos vereséget szenvedett, míg az U15 nyerő pozícióból veszített el a három pontot.A hatodik fordulót rendezték az NB II-es labdarúgó-bajnokságban. A Kiskunhalasi Szilády RFC U14-es és U15-ös csapata is Békéscsabán lépett pályára.

A fiatalabbak jól kezdték a mérkőzést, az 5. percben Papdi Martin révén megszerezték a vezetést Velez Attila tanítványai. A folytatás viszont rémálomszerű volt. Már az első félidőben öt gól lőttek a hazaiak, majd a szünet után további hetet, ezzel kiütötték a halasiakat. Békéscsaba - Kiskunhalasi Szilády RFC 12-1 (5-1).

Az U15 ettől jóval szorosabb mérkőzést játszott. Fenyvesi Kristóf és Papp Dominik góljaival már két góllal vezettek a halasiak, de még a szünet előtt szépítettek a hazaiak. Simon Márk góljával megint kettővel vezetett az RFC, de nyolc perc leforgása alatt három gólt lőtt a Békéscsaba, így otthon tudta tartani a három bajnoki pontot. A találkozó szomorú krónikájához hozzátartozik az is, hogy a halasi Simon Márk megsérült. Békéscsaba - Kiskunhalasi Szilády RFC 4-3.

Jáger Levente