Szakmai nap házigazdája volt a Szilády RFC (galéria)
Sport

Szakmai nap házigazdája volt a Szilády RFC (galéria)

A dél-keleti régió körzetközpontjainak edzői, munkatársai találkoztak egy szakmai napon Kiskunhalason, a program házigazdája a Szilády RFC volt. A megjelenteket Huber Gábor klubfejlesztési mentor köszöntötte, majd előadások következtek többek között az U11-es korosztály kiválasztásáról, az utánpótlás sportolók lélektani megközelítéséről. A program zárása egy U13-as mérkőzés megtekintése volt.

Rangos szakmai eseménynek lehetett házigazdája lehetett a Szilády RFC. A dél-keleti régió körzetközpontjainak edzői, munkatársai találkoztak, beszélgettek és előadásokat hallgattak meg a halasi klubházban. Közel húsz szakember jelent meg és hallgatta meg Huber Gábor klubfejlesztési mentor köszöntőjét, aki azt mondta: fontosak az ilyen összejövetelek, ahol meg lehet osztani egymással a tapasztalatokat. Fodor Tamás, a Szilády RFC elnöke az egyesület 11 éves történetéről beszélt és felvázolta az elmőlt esztendők legfontosabb fejlesztéseit. 

Dervaderics Gábor, a Szilády RFC szakmai vezetője az U 11-es korosztály kiválasztásáról tartott előadást. Koós Károly a futsal labdarúgásban betöltött szerepére világított rá.  Dr. Paic Róbert egyetemi adjunktus, kézilabda mesteredző az utánpótlás sportolók lélektani megközelítéséről beszélt. A szakmai nap végén a jelenlévők megtekintették a Szilády RFC - SZEOL U13-as labdarúgó mérkőzést. (Mozgóképes beszámoló a 19 órakor kezdődő híradóban)