Szilády-ezüst Kalocsáról
Sport

Szilády-ezüst Kalocsáról

Remek halasi siker született Kalocsán, a hetedik alkalommal megrendezett Judák István Labdarúgó Emléktornán. A Szilády RFC korosztályos csapata három győzelemmel, két vereséggel az igen rangos második helyen végzett - tájékoztatta a Halasmédiát Vincze Attila vezetőedző.

 
Hat csapat, köztük több NB I-es gyökerekkel rendekező egyesület vett részt Kalocsán, a hetedik Judák István Labdarúgó Emléktornán. Az illusztris társaságban ott volt a Kiskunhalasi Szilády RFC, amely szépen teljesített. A házigazda, későbbi bajnok Méhecskéktől kikapott ugyan az RFC 5-2-re (Berta Donát két gólt szerzett), a Pécset 4-2-re (Berta Donát 2, Angyal Kende 2), a Baját 3-0-ra (Angyal Kende 2, Kiss Dániel), a Dunaújvárost pedig 2-0-ra (Kiss Dániel 2) verte.
 
A Paks legyőzte ugyan a halasiakat, de így is ezüstérem lett az övé. A torna válogatottjába beválasztották Berta Donát, aki az utolsó mérkőzésen ütközött az ellenfél kapusával, elveszítette eszméletét és kórházba kellett vinni. Szerencsére nincs komoly baj, a szükséges vizsgálatok után elhagyhatta az intézményt.
 
Vincze Attila csapata a Horváth Bendegúz, Gajdacsi Ádám, Pősz Ádám, Izsó Ferenc, Kőrösi Dániel, Koczka Flórián, Berta Donát, Kiss Dániel, Angyal Csanád, Fenyvesi Bálint, Pesti Jenő, Sörös Levente összeállításban szerepelt.
 
Jáger Levente