Szilády RFC: góleső, valamint győzelem a listavezető ellen
Sport

Szilády RFC: góleső, valamint győzelem a listavezető ellen

Ahogy közeledünk az év vége felé, egyre több labdarúgó bajnokságban fejeződnek be a küzdelmek. A Szilády RFC három utánpótláscsapata lépett pályára a hétvégén, ráadásul mindhárom pályán halasi győzelem született. A U13 tizenhárom gólt rúgott, míg az U19 legyőzte a listavezetőt (címképünkön).

Három bajnokságban volt érdekelt a Szilády RFC a hétvégén. A halasiak ezt három győzelemmel abszolválták, úgy, hogy egyik csapat sem kapott gólt. Az U13-as Bács-Kiskun vármegyei bajnokságban a Dunagyöngye látogatott a Bundzsák Dezső Sportközpontba. Ezen a meccsen gólözön volt, a Szilády 13 alkalommal vette be az ellenfél kapuját, ebből tízszer (!) Ván Balázs Gergő volt eredményes.  Szilády RFC - Dunagyöngye 13-0, a gólokon Ván Balázs Gergő 10, Csanádi Albert, Grizák Csongor, Árvai Kornél osztozott.

Az U17-es korosztály az NB II-es regionális bajnokság felsőházi rájátszásában lépett pályára Makón. Gszelmann Tamás 3, Rácz Roland góljaival 4-0 arányú sziládys siker született. Az U19-es korosztály a vármegyei bajnokságban a listavezető Kiskőröst látta vendégül. A halasiak a viharos szélben lejátszott mérkőzésen magabiztos győzelmet arattak. Szilády RFC - Kiskőrös 3-0, a gólokon Tarjányi Zsombor 2, Kocsi Levente osztozott.