Sziládyé a Déli Városkapu Kupa

A Szilády RFC 1999-es csapata nyerte meg a Déli Városkapu Kupát, amelyen öt csapat küzdött egymással szombat délelőtt. Az ezüstérem szintén a hazaiaké lett, Velez Attila edző szerint mindkét gárdában látott kiemelkedő teljesítményeket.

 
A Soltvadkert, a Kecskemét, a Kiskunfélegyháza, valamint a Szilády RFC két csapata vállalta a megméretést a Déli Városkapu Kupán. A Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület segítségével megrendezett tornán csak úgy potyogtak a gólok. Ez főként a két halasi csapatnak volt köszönhető.
DSCF9397
Az egyébként NB II-es bajnokságokban pallérozódó sziládysok Velez Attila edző legnagyobb örömére helyenként rendkívül jó focit játszottak. Sok volt a kombinatív támadás, amelyek rendre gólokkal végződtek. Az aranyérmet végül a Szilády RFC 1999-es gárdája nyerte el, a Szilády RFC 2000, a Kiskunfélegyháza, a Soltvadkert és a Kecskemét előtt.
DSCF9400
A díjakat a névadó szponzor nevében Bíró Anikó és a társrendező Kiskunhalasi Ifjúsági Egyesület elnöke, Farkas Dániel adta át. A torna válogatottjába a halasi Simon Márk és Lengyel Csanád is bekerült.
 
Kép-szöveg: Jáger Levente