Sziládys gólzápor az esőben (galéria)
Sport

Sziládys gólzápor az esőben (galéria)

A sorsolás szeszélye úgy hozta, hogy már a megyei U19-es labdarúgó-bajnokság második fordulójában szembenézett egymással a Kiskunhalasi FC és a Szilády RFC. Az esős időben lejátszott találkozó igazi gólzáport hozott, főként a második félidőben. 

Városi rangadót játszottak a megyei U19-es labdarúgó-bajnokságban szombaton délelőtt. A Kiskunhalasi FC pályaválasztóként a Szilády RFC-t fogadta. A hazaiaknál  több, a korosztálynál fiatalabb játékos kapott lehetőséget Kovács Benő edzőtől, a másik oldalon pedig egy összeszokottabb keret állt Kocsis Gábor rendelkezésére. Ez a pályán is meglátszott, igaz, a KFC mindent megtett annak érdekében, hogy megnehezítse ellenfele dolgát. A kérdés az volt, mikor születik meg az első gól, erre 16 percet kellett várni, ekkor Mihály Csongor volt eredményes. A szünetig még Kocka Flórián és Badinszki Nándor is betalált. 

A szünet után jött a gólzápor. Az 51. percben Koczka Flórián duplázta meg a góljainak számát, majd még kettőször beköszönt a KFC kapusának. Rajta kívül még a csereként beálló Hideg Máté kétszer, Badinszki Nándor, Vincze Ádám és Kiss Dániel volt eredményes. A Szilády RFC a Soltvadkert elleni siker után már a második győzelmét aratta. Kiskunhalasi FC - Szilády RFc 0-11.