Versenytáncosaink sikerei Szombathelyen
Sport

Versenytáncosaink sikerei Szombathelyen

Szombathelyen az Agora Művelődési és Sportház adott otthont a Tíztánc és Nyolctánc Magyar Bajnokságoknak március 18-án. A nap folyamán klubközi versenyt is tartottak. A szombathelyi megméretésen a Stúdió 2000 TSE sportolói is részt vettek három párossal és dobogós helyezéseket értek el. A címképen Motyovszki Milán /Freetime/ és Boros Lilla Csenge állnak az első helyen.

Három pár képviselte a Stúdió 2000 TSE-t a Szombathelyen megrendezésre került Tíztánc és Nyolctánc Magyar Bajnokságokon – tudatta szerkesztőségünkkel Juhász Ágnes, a kiskunhalasi központú versenytánc klub művészeti vezetője. A nap folyamán klubközi versenyek is megrendezésre kerültek.

Nagy Bence és Czencz Nóra okleveleikkel kezükben

A művészeti vezető úgy értékelte, hogy a Stúdió 2000 TSE párosai kiválóan szerepeltek, a versenytánc egyik emblematikus városában, Szombathelyen. Juhász Ágnes: „kitűnő eredmények születtek, gratulálunk a párosoknak és az edzőknek” – fűzte hozzá tájékoztatásához.

Eredmények:
Nagy Bence és Czencz Nóra /Spirit/ a D junior II. standard kategória 7. helyét szerezték meg, a C junior II. latin kategóriában 2. helyen zártak, míg a C ifjúsági latin kategóriában a 13. helyen végzett a kettős.

Szászkay Miklós és Börcsök Sarlott látványos pózban a versenyhelyszínen

Motyovszki Milán /Freetime/ és Boros Lilla Csenge (címképen), a D junior II. standard kategóriában értek el 2. helyezést, a D ifjúsági standard táncokban is ezüstérmes helyen zártak. A C junior II. latin kategóriát pedig nagy örömünkre megnyerte a páros, C ifjúsági latin táncokban pedig az 5. helyre táncolták magukat. Szászkay Miklós és Börcsök Sarlott első magyar bajnokságán vettek részt, mégpedig az ifjúsági korosztályban, rögtön tíztáncból. A népes mezőny 16. helyét érte el párosunk.

Fotók: Stúdió 2000 TSE