Táncgála teltház előtt (galériával)
Sport

Táncgála teltház előtt (galériával)

Minden évben komplett show-műsorral ünnepel a Stúdió 2000 TSE április utolsó hétvégéjén. A hagyományt az idén is a tánc világnapjához igazították a szervezők és a cél az egyesület teljes vertikumának bemutatása volt közönségszórakoztató előadásokkal, ami maradéktalanul sikerült szombat este a Vári Szabó István Középiskola csarnokában, a cirka félezer néző előtt.

A kezdés ezúttal is meglepetés köntösébe bújva tárult a közönség elé. Pontban este hétkor vagy 150 táncos lepte el a küzdőteret és egy mega rumba formáció tapsoltatta meg a nézősereget. Ifj. Fülöp Róbert alpolgármester megnyitójában méltatta a 24 éves klub munkáját, kiemelve a tavalyi év páratlan sikereit.

A városvezető ugyanakkor biztatta is az egyesület vezetését arra, hogy továbbra is ezzel az elszántsággal végezzék feladataikat, mert Kiskunhalasnak már export cikkévé vált a Stúdió 2000 TSE, amihez a város megadja az elvárható támogatást. Az alpolgármesteri megnyitót követően aztán ismét a táncé lett a főszerep.

tancgalaa 02

A táncgálán bemutatkoztak a legkisebbek, a gyermek, az ifi, a junior és a felnőtt táncosok. Óriási sikert aratott a szenior csoport fellépése, de láthatta a nagyérdemű 2013 felnőtt latin-magyar bajnokpárosát, Nagymihály Balázst és Szalai Ágnest is. Szintén nagy sikert aratott Tóth Szilárd és Juhász Ágnes edzőpáros bemutatója.

tancgalaa 05

A hálás közönség a fináléban, percekig tapsolva marasztalta a Stúdió 2000 TSE táncosait a parketten. A gála este 10 órakor zárta műsorát. A szerevezők pedig máris megkezdték a jövő évi programot tervezni, amely ismét kiemelt esemény lesz, hiszen az egyesület jövőre ünnepli születésének 25. évfordulóját.

A helyszínen készített fotóinkat IDE kattintva tekintheti meg!

Szöveg: Kovács Iván
Fotó: Szűcs Károly