Tekó-arany a Berde Kupán
Sport

Tekó-arany a Berde Kupán

A Rákóczi Kupa megnyerése után (képünkön) egy hónappal újab rangos tornán ért fel a csúcsra a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Szaközépiskola focicsapata. A Dózsa Zsolt edzette gárda Sepsiszentgyörgyön, a Berde Kupán szerezte meg az aranyérmet.

 
Úgy tűnik, hogy 2014 a Tekó focistáinak az éve. Egy hónapja megnyerték a Rákóczi Kupát, a hétvégén pedig egy újabb trófeát gyűjtöttek be a fiúk. A hagyományos Berde Kupán lépett pályára Dózsa Zsolt válogatottja úgy, hogy a februári nyertes csapat több tagja sem utazhatott el Sepsiszentgyörgyre. A rossz előjelek nem zavarták a játékosokat, mert négy győzelemmel és egy minimális vereséggel zárták a rangos tornát.
 
A Tekó az öt mérkőzésen tizenötször vette be az ellenfelek kapuját, e közben hét gólt kaptak.  A csapatban Amariutei Sorin, Andróczki Máté, Barta Patrik, Döbrentei Dávid, Farkas Ákos, Frittmann Patrik, Honfi Benedek, Honfi Dániel, Hugyecz János, Torma Barnabás, Tóth Robin kapott helyet, utóbbi átvehette a torna egyik különdíját is – tudósított a remek eredményről az iskola internetes oldala.
Jáger Levente
Archív fotó