Temesváron lett negyedik a halasi páros
Sport

Temesváron lett negyedik a halasi páros

Nemzetközi porondon ért el remek, döntős helyezést a Stúdió 2000 TSE párosa. Temesváron egy nyílt nemzetközi táncversenyen kerültek a fináléba Miha Zerjav (Spirit) és Karcagi Laura (Stúdió 2000 TSE), ott pedig a negyedik helyet szerezték meg. A halasi versenytánc klub közben javában készül az egy hónap múlva idehaza megrendezésre kerülő REXTERRA Kupára.

Október 9 én, Romániában, Temesváron rendeztek nemzetközi open versenyeket – közölte szerkesztőségünkkel Juhász Ágnes a Stúdió 200 TSE művészeti vezetője. Az International felnőtt latin open-en Miha Zerjav (Spirit) és Karcagi Laura (Stúdió 2000 TSE) bizonyítottak ismét, hogy komoly szereplői a nemzetközi táncversenyeknek. A nemzetközi zsűri értékelése alapján döntőbe kerültek, ott a negyedik helyet szerezték meg. Szívből gratulálunk a párosnak – mondta a klubvezető.

Juhász Ágnes azt is közölte, hogy egy nagy hagyományú, Kiskunhalason megrendezésre kerülő táncversenyre is készül a pro urbe díjas egyesület. „Megkezdtük a szervezési és felkészülési feladatokat a november 13-án, Kiskunhalason megrendezésre kerülő XV. REXTERRA Kupára. Bízom benne, hogy a közönség ismét vevő lesz a magas színvonalú táncverseny eseményeire és sokan kilátogatnak majd Dékáni Sportcsarnokba.”

Címkép: Stúdió 2000 TSE