Tizenkilenc páros a Jenei Trade Kupán (galéria)
Sport

Tizenkilenc páros a Jenei Trade Kupán (galéria)

Több mint két évtizedes múltja van a Jenei Trade Kupának, amely a Halasi Tenisz Klub egyik legnépszerűbb versenye. A játékosok szeretik ezt a tornát, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy 19 vegyespáros nevezett a kánikulai teniszre. A pokoli hőség sem szegte senkinek a kedvét, jó meccseket játszottak az Erzsébet királyné téren.

Már huszonkettedik állomásához érkezett a Jenei Trade Kupa, amelyet Jenei György vállalkozása és a Halasi Tenisz Club rendez töretlen lelkesedéssel. A vegyespárosok számára kiírt torna nészerűsége töretlen, szombaton 19 kettős várta izgatottan a sorsolást az Erzsébet királyné téren. A mezőnyben nemcsak kiskunhalasi, hanem környékbeli teniszezők is vállalták a megméretést, amelyen nemcsak az ellenfelekkel, hanem az erős napsütéssel, a 30 fők feletti hőmérséklettel is meg kellett küzdenie mindenkinek.

A szervezők három ötös és egy négyes csoportot hoztak létre. Mind a hat pályán zajlottak a meccsek, amelyek bizony alaposan megizzasztott mindenkit. A senior kupát a Papp Illésné, Papp Illés páros nyerte, a junioroknál a Ganbat Jázmin, Taskovics Viktor kettős végzett az élen. Ők egyébként az összetettben megszerezték a negyedik helyet, amely óriási bravúrnak számít. A vigaszágon a Bart Andrea, Bálint István duó győzött. A XXII. Jenei Trade Kupa nyertese a Misalek Kata, Kocsis József páros volt, megelőzve a Szőke Éva, Telek Zsolt és a Péczka Judit, Trója Tibor kettőst.