Ütős híreink vannak
Sport

Ütős híreink vannak

Egy váratlan és meglepő felajánlás, folyamatosan fejlődő edzőterem, fájdalmas emlékezés, átigazolás. Beindult az élet a Halasi Box Clubban is, ezt bizonyítja a tőlük kapott hírcsokor is.

 
Az okölvívók legnagyobb rendezvénye a Bokszbál, amelyet Budapesten rendeztek. Évek óta hagyomány, hogy a halasi klub kis küldöttsége is részt vesz a jeles eseményen. Idén olyan történt, amire senki sem számított. A tombola fődíját, egy értékes televíziót az a család nyerte, aki felajánlotta. Természetesen ezt nem vette át, hanem az árát felajánlotta, azt, hogy ki kapja, azt Csötönyi Sándor bokszelnökre bízta. - Egy számomra nagyon szimpatikus, sportszerű  kis csapatnak, akikhez kevesebbet tudok lejutni, mint szeretném, bár mindig szívesen invitálnak, a halasiaknak javaslom a díjat átadni- mondta a szakember. A halasiak meghatottan fogadták az ajándékot és a megtisztelő szavakat.
Kiderült, hogy révbe ért Kozma Anita átigazolása. A Központi Sportiskolában folytatja ígéretes sportpályafutását, olyan remek edző, mint  id. Balzsay Károly szakavatott irányításával.
 
Közben újabb fejlesztések történtek az edzőteremben. Új ütőfal van, a ring is új borítást kapott, gimnasztikai eszközöket vásároltak. A tervek szerint a szociális- és vizesblokk renoválása következik majd. A klub tervezi március közepétől  10-13 év közötti korosztály, valamint a hölgyek számára feszültségoldó tréningek tartását, természetesen szakavatott irányítás mellett.
Pénteken megemlékezés lesz a kiváló halasi edzőre, Csenki Ferencre, Kiskunhalas díszpolgárára.  Pénteken fél öttől várják a sportbarátokat, tisztelőket a katolikus temetőbe.
Jáger Levente