Teljes forduló volt a kispályán
Sport

Teljes forduló volt a kispályán

Még mindig beszédtéma volt Ladóczki István súlyos sérülése, a fiatal játékosra műtét vár. Közben a csapatoknak már a második fordulóra kellett koncentrálni. A második kör után már csak nyolc induló nem veszített pontot. 

 
Ladóczki Istvánra műtét vár. A bajnokság egyik legkiemelkedőbb játékosa szombaton este szenvedett súlyos sérülést. Néhány perccel ezelőtt beszéltünk vele telefonon. A vizsgálatok során bebizonyosodott az első gyanú, elszakadt az Achilles-ín. A játékos érdeklődésünkre azt mondta, hogy elsőre azt hitte, valaki letalpalta. Később ő is meggyőződött arról, hogy senki sem volt a közelében, amikor a szerencsétlen eset történt. Az operációra várhatóan hétfőn kerül sor. (Ezúton is kívánunk neki valamennyi sportbarát nevében mielőbbi gyógyulást!)
 
A második fordulójához érkezett a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokság. A mai versenynap után a csapatok letudják a meccsek egy harmadát, ami már megmutatja az erőviszonyokat. Vasárnap sem maradtunk rangadó nélkül, az A-csoportban a Sóstó a Cel-lel, míg a Grund Gugu és Rose ellen meccselt.
 
Túl vagyunk az első mérkőzésen. Az A-csoportban továbbra is magabiztos a Retro2, mert újabb, sorozatban már a kilencedik sikerét aratta a bajnokságban. A Kertváros ötöt rúgott a Faddikornak, a Rákóczi1 két góllal volt jobb ellenfelénél. A Szilády-rangadót a Retro nyerte.
 
A Trinát második meccsét is magabiztosan hozta, a két számítógépes csapat meccséből a Connextion került ki gyertesen. A Lottózó öt találata három pontot ért. A Szivacs gond nélkül lépett át a Madoszon, a Totya nyolcat vert a Rollónak.
 
A nap rangadóján a fiatal László Noel góljai döntöttek, a Cel kapusa, Katonai Miklós viszont nagyon jó formában védett, ez is kellett a sikerhez. A Cel két nap alatt a második fontos mérkőzését játszotta, ebből négy ponttal jött ki.
 
A B-csoport presztizsmeccsén egy Font Norberttel jobb volt a Lindau ellenfelénél, míg a Másnaposok a második vereségüket szenvedték el. Urlauber Barna három gólt lőtt. A Jóbarátok továbbra is jó passzban vannak, a Rose pedig gond nélkül rúgott egy hármast. A nap utolsó mérkőzésén a Valkom ellenfele veszélyesebb volt a kapura, így nyert a Csakkapura.
 
 Eredmények:
 
A-csoport: Retro2 - Kis-Itália 2-0 (gólszerzők: Gieszinger Péter, Tóth Tamás)
 
D-csoport: Faddikor KFC - Kertvárosi Grund 2-5 (gólszerzők: Földes Péter, Martonosi Erika illetve Csányi Ferenc 2, Teleki Csaba 2, Braun Márk)
 
D-csoport: Halaspack - Rákóczi1 0-2 (gólszerzők: Grácz László, Gazdag Gábor)
 
C-csoport: Szilády Joma - Szilády Retro 0-5 (gólszerzők: Facskó Máté 3, Csillag Dániel, Tasnádi Dávid)
 
C-csoport: Just for Fun - Trinát Junior 1-5 (gólszerzők: Ács Zoltán illetve Simola Roland 2, Andróczki Attila 2, Farkas Tibor)
 
C-csoport: Tricomp - Connextion 0-4 (gólszerzők: Bástyi Péter 3, Horváth Ákos)
 
B-csoport: Lottózó Randevú - Rákóczi2 5-3 (gólszerzők: László Benő 2, Murányi Attila 2, Brindza Tamás illetve Kerekes Márk 2, Andróczki Máté)
 
B-csoport: Szivacs FC - Madosz 3-1 (gólszerzők: Juhász László 3, illetve Baranek Sándor)
 
B-csoport: Totya Boltja - Rolló-Halas Kft. 8-2 (gólszerzők: Beretka Péter 2, Kazi László 2, Lőrincz Attila 2, Szabó Norbert, Lázár Gábor illetve Csordás József 2)
 
A-csoport: Cel Fc - Sóstó 2-0 (gólszerző: László Noel 2)
 
B-csoport: Rolló Gazdabolt - Lindau Logistic 1-2 (gólszerzők: Konkoly András illetve Font Norbert 2)
 
Másnaposok - Top-Ár-Bácskaagrár 1-3 (gólszerzők: Faragó Ronald illetve Urlauber Barnabás 3)
 
A-csoport: Jóbarátok Bócsa - FC Plan-and-Bau 4-0 (gólszerzők: Szarka Roland 2, Nemanja Raicevic, Imre Lajos)
 
A-csoport: Grund Gugu FC - Rose 0-3 (gólszerzők: Vata Zalán 2, Paor Róbert)
 
D-csoport: Lever Valkom - Csakkapura  2-3 (gólszerzők: Martinaj Bljerim, Modok Marcell illetve Katus Ferenc, Torma Dániel, Kecskés Dávid)
 
Kép-szöveg: Jáger Levente