Úszóink érmes, pontszerző helyezései Hódemezővásárhelyen
Sport

Úszóink érmes, pontszerző helyezései Hódemezővásárhelyen

A Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület Hódmezővásárhelyen két versenyzővel állt rajtköre a Regionális Delfin Bajnokságon a múlt hétvégén. Csontos Kristóf vezetésével összességében nyolc pontszerző helyezést, két ezüst és egy bronzérmet szereztek Paplógó Hunor és Sörös Damján (címképen jobbról balra) a Regionális Delfin Bajnokságon.

Csontos Kristóf edző vezetésével Paplógó Hunor és Sörös Damján vettek részt a július 10-11-i hódmezővásárhelyi úszóversenyen. Ez idő alatt Novotny Attila idehaza irányította tovább a felkészülést a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület sportolóinak. Paplógó Hunor három éremhez, három pontszerző helyet tudott hozzátenni. Sörös Damján teljesítménye szintén dicséretreméltó, mert hat egyéni csúcsát döntötte meg, amelyek öt pontszerző helyezést jelentettek. A két sportoló fiatal a főversenyük végeztével legkisebb élsportolóink levezető edzések után alig várják a jól megérdemelt nyári szünetüket. Kiskunhalas Város Önkormányzata és a Merkbau Zrt. támogatásával a halasi úszók három dobogós és nyolc pontszerző helyezést értek el a két napos programon.

Csontos Kristóf edzővel Paplógó Hunor és Sörös Damján

A dobogós és pontszerző helyezések:

Paplógó Hunor (2011) 2 ezüst – 50m pillangó, 100m pillangó, 1 bronz – 50m hát, 4. hely – 100m hát, 5. hely – 200m hát, 6. hely – 50m gyors
Sörös Damján (2011) 4. hely – 50m pillangó, 5. hely – 200m mell, 6. hely – 100m mell, 50m mell, 8. hely – 100m gyors

Képek: Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület