Útban a világhírnév felé
Sport

Útban a világhírnév felé

A Sóstó Csárda és a KB Autoteam Kft. a karácsonyi jótékonysági halászléfőzés kapcsán tett felajánlás során 200 ezer forinttal támogatja Juhász Adél és Juhász Janka versenyeztetését. Az adományt kedden délelőtt nyújtotta át Herczeg Nóra és Juhász Tibor a lányoknak. Mint megtudtuk: ritka eredményes évet tudhat maga mögött a testvérpár, amely idén 15(!) országos bajnoki címet gyűjtött, Adél pedig korosztályos Európa-bajnok volt.

 
Juhász Adél és Juhász Janka jó úton halad a felé, hogy világhírű úszók legyenek. Novotny Attila tanítványainak a nevét már az egész ország ismeri. Hogy a két lány még eredményesebb legyen, ahhoz igyekszik hozzájárulni a Sóstó Csárda és a KB Autoteam Kft. A hagyományos jótékonysági halászléfőzés kapcsán kedden délelőtt látták vendégül a testvérpárt, az édesanyjukat és Novotny Attila edzőt.
sostoseg2
Juhász Tibor, a KB Autoteam Kft. ügyvezetője úgy fogalmazott, hogy joggal lehet büszke Kiskunhalas a lányok teljesítményére. Ő maga is több alkalommal megfordul az uszodában, ahol reggel hatkor már találkozik Adéllel és Jankával, akik akkor  már szorgalmasan edzenek. Az ügyvezető Herczeg Nórával közösen nyújtotta át a testvérpárnak a 200 ezer forint támogatást.
sostoseg1
Novotny Attila vezetőedző azt mondja, ő mindig csapatban és nem egyénekben gondolkodik. A halasi közösség pedig egy kiváló csapatot alkot. Reményét fejezte ki, hogy belátható időn belül megvalósulhat az uszodaépítés, fejlesztés, mert ennek nyomán komoly bázist lehetne kialakítani Kiskunhalason. Jelenleg a nem éppen szabványos 19 méteres medencében edzenek és így is a legjobbak között vannak.
sostoseg3
Juhászné Kleczli Katalin, a lányok édesanyja megköszönte a felajánlást. Azt mondja, Adél és Janka idén 15(!) országos bajnoki címet gyűjtött, amely kimagasló eredményt jelent. Hozzátette: a 2015-ös esztendőben korosztályos Európa- és világbajnokság, Ifjúsági Olimpia vár a tehetséges sportolókra.
Kép-szöveg: Jáger Levente