Véget ért a kispályás focibajnokság alapszakasza, jöhet a rájátszás (galéria)
Sport

Véget ért a kispályás focibajnokság alapszakasza, jöhet a rájátszás (galéria)

Két év szünet után rendezik meg ismét a Connextion Kupa Teremlabdarúgó Bajnokságot Kiskunhalason. A sorozatra 15 csapat nevezett, a hétvégén zárult az alapszakasz. Négy mérkőzést követően a Retro, a Cel és a Tutu végzett a csoportok élén.

December 10-én indult a Connextion Kupa Teremlabdarúgó Bajnokság 2023/2024-es sorozata. Két év kimaradt a korábban évtizedeken át nagy népszerűségnek örvendő sporteseményből, amely 15 csapattal indul újra. A szervezők három csoportba sorsolták a nevezőket, akikre négy mérkőzés várt. A Bibó István Gimnázium Horváth István Sportcsarnoka ideális helyszínt biztosít a bajnokságnak. Nézőkben sem volt hiány az alapszakasz alatt, a hétvégén alakultak ki a csoport végeredményei.

Az A-csoportban Retro, Fiat KB Autoteam, Connextion, SLJ Mélykút SE, Madosz volt a sorrend. A B-csoportban Cel FC végzett az élen,  második a Rolló-Halas Balota,  harmadik az Ökör BT, negyedik a Kis és Kis Házmester, ötödik pedig a Leverpool volt. A C-csoportban Tutu, Rose, Egyesült Káosz, Power Sport Depo,Santos Juniors FC volt a sorrend. Az öt forduló alatt 174 gól esett. A rájátszás hamarosan elkezdődik majd - kaptuk a tájékoztatást a szervezőktől.