Versenytánc: Csömörön szerepeltek szépen a stúdiósok
Sport

Versenytánc: Csömörön szerepeltek szépen a stúdiósok

Szeptember 9-én rendezték meg Csömörön az "E" országos bajnokságot és az U21 magyar bajnokságot számos klubközi versennyel színesítve. A maratoni versenynap reggel 9 órakor kezdődött, és az utolsó eredményhirdetésre éjfél előtt került sor. Szép helyezések és érmes eredmény is születettek a csömöri táncparketten – közölte szerkesztőségünkkel Juhász Ágnes a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője. (címképen Nagy Bence és Czencz Nóra, jobbról a második páros)

E gyermek szóló latinban Kis Fruzsina bejutott a középdöntőbe, majd ott a 10. helyen zárt – kezdte tájékoztatását Juhász Ágnes. Hegyi Olivér és Lengyel Kamilla az egyik legnépesebb mezőnyben, E junior II latinban bejutott a középdöntőbe, ott a 8. helyet szerezték meg, ezzel az eredménnyel megszerezték a kellő mennyiségű pontszámot és az őszi idényt már az egyel magasabb, "D" osztályban folytathatják. Tímár Dávid és Vankó Leila szintén az E junior II latin standard és latin OB-n az elődöntőben fejezték be a versenyt, mindkét táncnemből. Motyovszkí Milán /Spirit/ és Boros Csenge  D junior II standard klubközi versenyen 4. lett, ugyanitt Nagy Bence és Czencz Nóra /Spirit/ nem táncolt be a döntőbe. Bence és Nóra C junior II latinban is indult, ott a 3. helyet érték el.

Az E ifjúsági OB-n Rácskai Boton és Kiss Luca, holtversenyben klubtársaikkal, Bakai Örs és Herczeg Luca párossal, a 16. helyen végeztek, Nyári Kristóf és Fehér Janka ugyanitt bejutott a középdöntőbe és ott a 10. lett. A nap legnépesebb mezőnye az 54 szóló lányt számláló E junior latin mezőny volt, ahol négy halasi hölgy indult. Baranyi Bella 48, Révész Kíra 36, Frei Laura 20, és Nagy Nikol a 18.helyen végzett. Hárman közülük a már nagyon várt "D" osztályba is fellépett az itt gyűjtött pontokkal. Schiller-Tamás László és Szennyesi Blanka éjjel 11 kor kezdett el versenyezni, B felnőtt klubközi latin versenyen, a 8.helyen végeztek. És a nap fénypontja, az U21 Tíztánc Magyar Bajnokság volt, ahol egy fiatal halasi páros, Máté Milán és Kovács Karina nagyon szépen teljesítettek, bár a döntőbe éppen nem sikerült bejutniuk, ám komoly sikernek könyvelhető el a megszerzett 7. hely. Gratulálunk a párosoknak – zárta nyilatkozatát a művészeti vezető.

Képek: Stúdió 2000 TSE