Versenytánc ezüst Nagykanizsáról, magasabb kategóriába jutott Lola és Dante
Sport

Versenytánc ezüst Nagykanizsáról, magasabb kategóriába jutott Lola és Dante

Október 5-én Nagykanizsán, az Eraklin Kupa keretei között rendezték meg a "D" országos versenytánc bajnokságot. Az eseményen három szóló versenyző és egy páros képviselte a pro urbe díjas Stúdió 2000 Táncsport Egyesületet – közölte szerkesztőségünkkel Juhász Ágnes a klub művészeti vezetője. (címképen bal oldalon Dósa Dante és Juhász Lola Anna)

Juhász Ágnes ötfős csapattal nevezett a Nagykanizsán rendezett Eraklin Kupára. Frei Laura és Nagy Nikol, a D junior II. latin korosztályának az elődöntőből nem jutott tovább, Rácz Lívia ifjúsági korosztályban viszont bejutott a fináléba és ott az ötödik helyen végzett – nyilatkozta az egyesületi vezető.

A szombati nap legszebb eredménye Dósa Dante és Juhász Lola Anna teljesítményéhez fűződik. Kitűnő formát hoztak, a legnépesebb mezőny második helyén végeztek D junior I. latin táncokban, ezzel a szép eredménnyel lezárták ezt kategóriát, eggyel magasabb szintre, a C versenyosztályban folytatják pályafutásukat! Gratulálunk és további sikereket kívánunk a párosnak – zárta tájékoztatóját Juhász Ágnes, a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője. 

Kép forrása: Stúdió 2000 Táncsport Egyesületet