Versenytáncos aranyak Csongrádról
Sport

Versenytáncos aranyak Csongrádról

Csongrádon rendezték meg az év utolsó kiemelt versenytáncos megméretését, ahol a Stúdió 2000 TSE táncosai csak a klubközi versenyeken mérettették meg magukat, nagyon szép eredményekkel. Az érmes helyezésekről a pro urbe díjas halasi klub művészeti vezetője Juhász Ágnes számolt be szerkesztőségünknek. (címképen: Balázs Vince és Pintér Bianka aranyérmekkel, Oláh Regő és Lakatos Viktória bronzérmekkel)

Reggel korán állt parkettre a gyermek, majd a junior latin szóló versenyen Kis Fruzsina, aki először a hetedik, majd az egy korosztállyal idősebbek között a nyolcadik helyen végzett. A szólók között indult még egy halászteleki csapattagunk, Pál Bernadett Zsófia, aki az ifik között a második helyet, majd a felnőttek között megnyerte a versenyszámát – indította örömmel tájékoztatóját Juhász Ágnes a Stúdió 2000 TSE művészeti vezetője.

Nyári Kristóf és Fehér Janka a második helyen

Nyári Kristóf és Fehér Janka "E" ifjúsági latin kategóriában a második helyet szerezte meg – folytatta a klubvezető beszámolóját.  Nagy Bence /Stúdió2000/ és Czencz Nóra /Spirit/"D" ifjúsági standard-ben menetelt kitűnően, az ifik között a második, a junior II-es korosztályban az aranyérmet érdemelték. Salétros Nándor és Rácz Lívia az "E" ifjúsági korosztály standard műfajában remekelt, ezüstéremmel gyarapodott gyűjteményük. Salétros Csongor és Véh Helga is kitett magáért,"D" junior II, majd később ifjúsági korosztályban versenyzett, egy negyedik, majd egy második helyet szereztek meg. 

Oláh Regő és Lakatos Viktória

A"C" ifjúsági, majd a felnőtt latin táncok mezőnyében két párosnak szurkolhattunk, Oláh Regő és Lakatos Viktória az ifik között hatodik, majd a felnőttek között a harmadik helyen végzett. Balázs Vince /Stúdió 2000/ és Pintér Bianka /Szoldance/ pedig az ifik között a második, majd a felnőttek között meg sem álltak a dobogó tetejéig, aranyérmet kaptak a zsűritől. 

Salétros Csongor és Véh Helga a második helyen

Az egyesület versenyzői közül többen még a következő heti Dancenet Kupán versenyeznek, december 18-án a félévzáró táncbemutatóval már majdnem pihenőre is vonulnak.  Nagyon rövid szünetet kapnak sportolóink, hiszen a két ünnep között megkezdődik a  bajnokságokra való felkészülés, melyek első állomása már február első hétvégéjére ki lett tűzve. Emellett az április 20-ára tervezett Táncgála is lázban tartja már a csapat tagjait – zárta tájékoztatóját a művészeti vezető.

Pál Bernadett Zsófia az első helyen

Képek: Stúdió 2000 TSE