Vidékbajnok lett Taskovics Viktor
Sport

Vidékbajnok lett Taskovics Viktor

Remek teniszeredményről kaptunk hírt. Taskovics Viktor, a Halasi Tenisz Club versenyzője, a Szilády Áron Református Gimnázium tanulója vidékbajnok lett Szentesen. A tehetséges versenyző mind a négy mérkőzését, sőt, mint a nyolc szettjét megnyerte.

Szentes volt a házigazdája az Országos Korosztályos Vidékbajnokságnak, a 18 éves korosztály részére megrendezett versenyen ott volt Taskovics Viktor. A Halasi Tenisz Club fiatal tehetsége először egy békéscsabai versenyzőt, Kovács Dánielt 6:0, 6:0 arányú győzelmével búcsúztatta. A következő ellenfél a budaörsi Horváth Bence volt őt 6:2, 6:4 arányban múlta felül Viktor. 

Az elődöntőben még nehezebb ellenfél várt, egy újabb budaörsi játékos Varga Zsombor személyében. A koncentrált és tudatos hozzáállás Viktor felé billentette a mérleget 6:2, 6:3 arányban. Jöhetett a döntő mérkőzés, amit az első kiemelt, a soproni Sift Barnabás ellen vívott Viktor és végül 6:3, 6:2-re meg is nyert. Taskovics Viktor aranyérmes lett, ezért nagyon hálás a szurkolóinak, a Halasi Tenisz Clubnak, valamint az iskolájának, a Szilády Áron Református Gimnáziumnak.