X faktor
Sport

X faktor

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság DNY-i csoportjában szombaton délután a címvédő otthonában, a Rinyamenti KC ellen, Nagyatádon lépett pályára a Kiskunhalasi UKSC. A halasi srácok egyáltalán nem ijedtek meg híres ellenfelük otthonában és nagyon bátran, motiváltan játszottak.

Nem kis meglepetésre a 9. percben már öt góllal is vezettek Gillich Szilárdék, de a 19.percre egalizált a pályaválasztó. Újra nekilendült a Kiskunhalas és a félidő végére egy gólos előny birtokában cserélhetett térfelet a Paic-legénység. 12-13 után a második felvonásban újfent végig vezetett a vendég gárda. Rendre két-három volt közte. A 27. percben még 23-25 volt az eredmény, majd utolsó pillanatokban egyenlített a hazai csapat. Rinyamenti KC - Kiskunhalasi UKSC 25-25.

A nagyon izgalmas mérkőzést a Halas Televízió nézői vasárnap 14 és 21 órakor valamint hétfőn és kedden 17 órakor láthatják. Az UKSC legközelebb október 26-án, vasárnap 16 órakor hazai pályán, a Vári Szakközépiskola sportcsarnokában fogadja a Szigetvár együttesét.
Kép-szöveg: Tóth István