Záróra volt a kispályán
Sport

Záróra volt a kispályán

Egy közel három hónapos sorozat ért véget szombaton este a Horváth István Sportcsarnokban. Az alapszakasz, majd a rájátszás után befejeződik a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokság téli sorozata. Az már korábban eldőlt, hogy az A-csoportot a Jóbarátok Bócsa nyerte. 

 
Jövő héttől nélkülöznünk kell a Joma városi kispályás teremfoci-bajnokságot, ugyanis a téli sorozat szombaton este véget ér. Kétszer hét forduló, fordulónként tizenöt találkozó volt az elmúlt hetekben, izgalmakkal, gólokkal, fordulatokkal és drámákkal. Az utolsó körre néhány kérdőjel még maradt, az viszont már a múlt héten eldőlt, hogy az A-ligát a Jóbarátok Bócsa nyerte. Kérdés az, hogy ezt száz százalékos teljesítménnyel teszik-e, ehhez le kell győzniuk a sorozat zárómeccsén a Rose-t.
 
Az utolsó forduló korán kezdődött, mert reggel háromnegyed nyolctól egy elmaradt meccset pótoltak. Ezen a Szilády Joma kikapott a Másnaposoktól. A Halaspack tizedes vesszőt húzott az ellenfelének. A Just For Fun egy gólt lőtt a szombaton már a második meccsét vívó Másnaposok ellen.  
 
A C-csoport elsőségét eldöntő rangadón a Szilády Retro volt gólerősebb, így övék lett a liga aranyérme. A Szilády Joma súlyos vereséggel zárta az idei sorozatot. A Connextion három gólt lőtt a Top-Ár-nak. A Rákóczi1 győzelemmel zárt. a Rákóczi2-t viszont hat góllal büntette a Totya, így csoportgyőztesek lettek Samuék.
 
A Szivacs nem bírt a Rolló-Halassal, és megosztozott a pontokon a Madosz és a Lindau is. Az A-csoportban a Lottózó győzelemmel köszönt el a kispályától, míg Guguék elbántak a Sóstóval.
 
Eredmények:
 
C-csoport: Másnaposok - Szilády Joma 3-2 (gólszerzők: Flaisz Tamás 2, Faddi Patrik illetve Gyenizse Bence, Sárközi Benjámin)
 
D-csoport: Halaspack - Faddikor KFC 10-0 (gólszerzők: Balázs László 3, Cserkó Rudolf 2, Szemerédi Szabolcs 2, Nyúl Alex 2, Bálint Gábor)
 
D-csoport: Csakkapura - Fortunatus 10-0 (játék nélkül)
 
C-csoport: Just for Fun - Másnaposok 1-1 (gólszerzők: Ács Zoltán illetve Faddi Patrik)
 
C-csoport: Trinát Junior - Szilády Retro 3-4 (gólszerzők: Simola Roland 2, Andróczki Attila illetve Tasnádi Dávid 2, Patocskai Mátyás, Somogyvári Gergő)
 
C-csoport: Tricomp - Szilády Joma 10-1 (gólszerzők: Kazi Ferenc 3, Orbán Zsolt3, Villányi József 2, Simits Gábor 2 illetve Papdi Dávid)
 
C-csoport: Connextion - Top-Ár-Bácskaagrár 3-1 (gólszerzők: Horváth Ákos 2, Lengyel Donát illetve Urlauber Barnabás)
 
D-csoport: Lever Valkom - Rákóczi1 1-2 (gólszerzők: Martinaj Bljerim illetve Frei Tamás, Kis Szabolcs)
 
B-csoport: Rákóczi2 - Totya Boltja 1-6 (gólszerzők: Andróczki Máté illetve Szilágyi Norbert 3, Szabó Norbert, Grünvald Attila, Lőrincz Attila)
 
B-csoport: Rolló-Halas - Szivacs 1-1 (gólszerzők: Erdélyi Mihály illetve Jagodics Zsolt)
 
B-csoport: Madosz - Lindau Logistic 3-3 (gólszerzők: Mészáros Gábor, Baranek Sándor, Kazinczi Tamás illetve Font Norbert 2, Holczimmer Tamás)
 
A-csoport: Rolló Gazdabolt - Lottózó Randevú 1-2 (gólszerzők: Teremi Zoltán illetve Murányi Attila, Hegyesi László)
 
A-csoport: Grund Gugu FC - Sóstó 9-2 (gólszerzők: Török András 4, Csáki Róbert 2, Gyetvai Gergő, Beszedics Márton, Balázsovics Péter illetve Szem Róbert)
 
A-csoport: Kis-Itália - FC Plan-and-Bau 0-6 (gólszerzők: Horváth Árpád 2, Trója Tamás 2, Tarjányi Sándor, Németh Norbert)
 
A-csoport: Retro2 - Cel FC 3-2 (gólszerzők: Farkas András, Gieszinger Péter, Szűcs Kristóf illetve Lógó Zsolt, Papp Csaba)
 
A-csoport: Jóbarátok Bócsa - Rose 2-4 (gólszerzők: Imre Lajos, Szarka Roland illetve Vata Zalán 2, Ábrahám László, Paor Róbert)
Kép-szöveg: Jáger Levente