Zárt kapus fitneszversenyen remekeltek a halasiak
Sport

Zárt kapus fitneszversenyen remekeltek a halasiak

Két napon át zajlott a Fit-Kid Országos Bajnokság Hódmezővásárhelyen, az érvényben lévő szabályok értelmében zárt kapuk mögött. A közönség csak a világháló segítségével láthatta, hogy a Halas Fitness Egyesület versenyzői milyen szép gyakorlatokat mutattak be. 

Az elmúlt egy évben már megszokhatták a sportolók, hogy versenyeiket közönség nélkül rendezik. Nincsenek szurkolók, bizatásokat maximum az edzőiktől és társaiktól kaphatnak. Hódmezővásárhelyen sem volt ez másképpen, a Fit-Kid Országos Bajnokság két napon át zajlott. A Halas Fitness Egyesület versenyzői nagyon várták már a megméretést. A szőnyegre lépő lányok gyakorlatait a világháló segítségével láthatták a szülők, barátok szurkolók. A versenyzők ezúttal is nagyon szép eredményeket értek el - tájékoztatta szerkesztőségünket Tóth Péter elnök. A  lányok felkészítésében Angeli Ágota, Judák Klári, Hirsch Lili, Suba Viktória, Tóth Péter és Tóth István működött közre.

Második helyet szerzett  a másodosztályban, saját kategóriájában Zseni Zsóka, Szakál Maja, Miskei Lotti és Suhajda Csenge. Harmadik helyen zárt Gyenizse Zsófi, Hegyi Míra és Zsebi Dóra. Negyedik volt Tassi Nelli, Fekete Blanka és a Fekete Blanka, Tóth Luca, Miskei Lotti, Gyenizse Zsófi alkotta kiscsapat. Ötödik helyen zárt Farkas Adrienn, Tóth Luca és a(Tassi Nelli, Döme Vanessa, Suhajda Csenge alkotta kiscsapat. Mizser Réka és Stír Nikol a hatodik, Kossik Kitti és Gerendás Dorina kilencedik, Döme Vanessa tizenegyedik, Bereczi Petra tizenkettedik, míg Takács Hanna tizenharmadik volt.

Az első osztályban Miskei Léna második, Kiss Mira és Szabó Róza Léna hatodik,Sendula Jázmnin tizedik, Bálint Alíz tizenegyedik volt. Az úgynevezett Big Free kategóriában ötödik helyet szerezte meg a Sendula Jázmin, Kiss Mira, Szakál Maya, Döme Vanessa, Tassi Nelli, Skribanek Dóra, Miskei Lotti, Miskei Léna,  Zseni Zsóka, Bálint Alíz, Kossik Kitti, Hirsch Lili és Angeli Ágota alkotta formáció.